we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, February 16, 2010

fishing at senibong~

okay, entri kali ni, pasal fishing... ai... seperti biasa, ayah aku yang beria2 nak fishing. ada fishing competition kat senibong. dia yeye nak join but dia takde teman. kalau dulu, abang aku yang selalu teman dia. adei... how i wish abang aku balik raya cina hari tu. kalau tak, takdelah aku terseret sama. hehe...


kisahnya bermula begini... pada hari sabtu yang lepas, aku dah janji dengan gerek nak dating keluar tengok wayang etc2. but then, kawan ayah aku datang... layan jap. then abang jan sampai. lagilah mana boleh nak keluar. buah hati aku 2 orang tu datang. rindu gile kat budak2 tu. cian aqiel, kepala luka. he... gara2 terkena gigi kakak diena. then around 4pm, gerek pun sampai. berbual kejap dengan orang2 di rumah. then ayah keluarkan soalan keramat,

"azuan, teman uncle mancing malam ni..."

"eh, saya tak reti mancing uncle. tak tipu"

"takpe, uncle ajar nanti..."


akhirnya... malam tu pergilah kami ke senibong. aku mestilah kena ikut. tak pasal2 terseret sama. fyi : aku drive dari rumah ke senibong yek. huhu... 1 pencapaian.

punyalah boring... aku mengantuk macam nak tertidur dah kat sana. 3 jam pertandingan tanpa hasil. huhu... takpe, at least gerek belajar fishing. part paling kelakar bila dia nak melontar joran tu. melantun umpan kat batu tebing depan mata. huhu... aku tahan gelak ye kawan2. kan demotivate gerek aku tu. hehe...




okay yang, belajar mancing okay. and bowling sekali. hehe...











p/s : aku buat salah but aku taknak admit. its been so long that i admit fault that is not mine. so, let it be.







17022010 ~ 12.05am
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

amyzainal said...

haha...tingat jugak sumone yg ada history cam gerek ko..ko agak2 sapa..mesti la aku..haha.. ms first baling tuh, memang jatuh depan mata aku..ngee..malu tol tym tu..yuhuu~ nway, ganbatte, bile da pandai. mancing memang best!! seyes, tak tipu!

yanna yazed said...

haha... aku mmg xlarat time tu.. nk gelak kang demotivate plk kang. so aku snyp je. bl dia ulg br aku gelak. mncing best? huhu... nyamuk byk. if bwk kabin then diorg mncing, mmg best. aku leh tdo. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com