we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, February 12, 2010

ikan bakar TIPTOP! yeay!

haha... update kali ni tentang ikan bakar favourite aku since childhood pulak yek. semalam kami (yanna, piz, amir) rancang nak makan steamboat kat CHISMOSA. then dah sampai kat sana, macam tak happening pulak. masa first time lalu situ ada promotion steamboat and rasa macam seronok je. tapi semalam macam tak best, so, amir menderu ke ikan bakar favourite kitorang. huhu...

ikan bakar TIPTOP ni dah lama sangat di JB. aku pernah tanya one day time pergi dengan parents aku. dia kata dia dah meniaga 40 years plus. huhu... hebat2. soalannya! berapakah umur nyonya itu? hehe... aku memang membesar dengan ikan bakar ni. aku tak pernah makan ikan bakar di kedai selain kedai ni. ha, dasat tak? tapi seriously memang amat sedap. selain ikan bakar, abc, cikong and ice jelly dia pun no. 1! hehe... family aku memang minat teramat. bulan puasa, cikna lah yang rajin pergi beli kat sini. dulu, kedai dia kat tepian tebrau. sekarang dah naik mahkamah kalau tak silap. then dia bukak sementara kat parking lot Dataran MBJB. sekarang ni permanently kat......... eh, apa nama tempat tu ek? huhu... alahai, aku pun taktau apa nama tempat tu. but dekat dengan English College.

so inilah makanan kami malam semalam. makanan : ikan bakar, baby ketam, tauhu bakar, nasi putih, nasi goreng kampung, nasi goreng cina. air : abc, cikong sejuk, ais kelapa laut.



ini pula participantnya :

amir : piza, ko cantik arini... ikhlas aku memuji...

piza : ko ni amir, janganlah puji depan yanna... (sambil memalingkan muka)















yanna : aku tak kisah lah, aku buat2 tak nampak okay. lalala~



semalam rasa amat best! jalan2 sampai ke permas (aku request... hehe...) dulu, gerek selalu je bawak pergi permas. sekarang kena request pulak. huhu... dan, kami bertiga dan plan untuk pertemuan seterusnya. wait for our next lepaking. setiap kali lepak, mesti ada je cerita nak bagitau amir. and dia akan buat lawak dengan cerita kitorang. amat best! huhu... tu yang setiap kali tension, kitorang ajak amir keluar. huhu... nasib baik dia okay. HIDUNG TINGGI SATU!!







p/s (i) : waiting for gerek. he... 2 weeks tidak ketemu. mak ai... aku tak paham macam mane orang kahwin dan tinggal berjauhan.

p/s (ii) : malam ni pulang, adikku juga udah pulang. esok mas balik jugak. semua ada di depan mata. waa... seronok!









12022010 ~ 10.49am
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

Anonymous said...

sengal btol..nt ak buat dialog klak utk ko plak..hoho

yanna yazed said...

haha... wt lh. aku tgu. aku mmg suka caption2 skrg ni. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com