we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, May 26, 2010

ber'upword di SB~~

hai2... me'reward diri sendiri dengan menulis blog setelah siap menyiapkan resume. akhirnya, 1 hasil yang aku puas hati. he... sambil menonton ghost whisperer jugak. nasib baik siap resume before ghost whisperer start. cute betul melinda pregnant. and she looks pregnant for real. selalu kan pelakon2 pregnant kan nampak tak real. macam rachel dalam friends. nampak tak real sangat. tapi still she looks cute.

okay, update kali ni nak cerita pasal lepak2 dengan cik piza di starbucks. bak kata piz, "no money no talk". huhu... after dapat gaji, melepak lah kami di sana. it's been a while tak lepak dengan piza di starbucks. dan kali ni, bergaduh depan cashier nak order apa. cikpiz paksa2 pulak ambil java chip. heh! akhirnya, 2,2 ambil choc cream chip. hehe... nextime lah java chip sebab hari tu sakit kepala lah bebeh! ni gambar piza cuba menyedut air dari straw yang amat besar. hehe... piz, jangan marah ha... kikiki...

sebenarnya, pergi lepak sana sebab nak tunggu masa jumpa lecturer. kitorang as usual, sampai UTM pagi. pergi breakfast dulu di mcD then menderu ke UTM. nampaknya, datang salah time bila semua lecturer sedang meeting. so, lepaklah dulu di jusco. mula2 round2 nak shopping baju lah konon. but in the end, aku tak beli apa2 but piz pulak beli baju puzzle. haish, keciwa. nak baju cantik but semuanya aku tak berkenan. so akhirnya... menghabiskan masa bermain upword di starbucks. tengok ada 2 perkataan lawak dari piza.


dan ini, untuk little queen... everywhere we can see things u owned. hehe... missing u alot bebeh!





p/s (i) : hari ni sudah hari rabu... esok, gerek pulang. walaupun aku sedang marah, still tetap rindu dia. cepat balik!

p/s (ii) : nak ikut abg jan balik penang lah. windu uncle man and the whole family.



26052010 ~ 5.02pm
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

2 comments:

Anonymous said...

muke cm nk pengsan sedut ice blended tuh...hahaha

yanna yazed said...

hahaha... nsb baik xpgsn. klu x, blk sorg2 aku. kikiki...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com