we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, May 10, 2010

pre-graduation picture

okay, sebelum balik kelantan hari tu, aku dan cik piza pergi ke utm atas urusan masing2 yang belum selesai. aku belum bayar yuran, piza pulak kena pergi hep pasal tesis untuk KPM dia. so seperti biasa, gerak pagi2. pergi uruskan di admin dulu. tapi belum bukak. so kami taking2 picture dulu lah. hoho...


ni depan hep. ada tulisan2 jawi pasal sejarah UTM. tak ramai orang jadi takdelah segan sangat. huhu...














ni kat tepi HEP tu. ada kolam air terjun sikit. oh, berangan2 di sini buat kali terakhir. sure masa konvo ramai orang nak tangkap gambar sini.

view dari bawah pulak. i mean angle cameragirl kat bawah. hoho... tempat ni cantik tapi kitorang kan kureng professional nak tangkap gambar. so, kurang nampak kecantikan tempat ini.


kemudian, pergi jumpa cik hikmah. bagi cupcakes. eh, sedondon pulak dengan baju dia. hoho... kemudian, kami pun pulang ke rumah. tamatlah pre-graduation session kami. nanti nak mintak tolong apiq tangkap gambar masa dah dapat jubah. second pre-graduation pulak. tangkap gambar dengan dslr pulak. he...






p/s (i) : hujan pulak. si piza ni jadi tak nak datang rumah. keuntungan 50-50 ya! hehe...

p/s (ii) : anyway, goodluck to you.







10052010 ~ 2.53pm
rumah aku ~ depan tv

5 comments:

Anonymous said...

i pun ade amek gmbr ngan kakwi n kakja kt tulisan jawi tu...rmi org tp tibai jela hehe...^_^

Anonymous said...

untung plak ko pk..haha

yanna yazed said...

ano 1 : kitorang g awl pg. so mmg xrmai org lh. then ada sorg laki turun tgga. piza gbra. "zaini ujang, zaini ujang" huhu... n he's not zaini ujang. hehehe...

ano 2 : opkos lh. kot2 dpt starbucks 2 venti!

Anonymous said...

klu zaini ujang..wah! xdpt diraja pon leh salam..hahaha

yanna yazed said...

klu dpt diraja pun, mne salam zaini ujang. tunduk kpale je kt dia. hoho~

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com