we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, May 19, 2010

seoul garden y'all~

hai... hari ni, rabu (19052010), aku ber'hanging dengan cik piz dan incik amir (quoted dari amir) di CS. hui, macam2 merancang semalam. patutnya keluar dengan incik daus. tapi dia takde transport. dan kitorang pun takmo lah ber'hanging berdua aje. so biasalah, ajaklah incik amir bersama. dan akhirnya... hasrat aku dan cik piz nak makan seoul garden terkabul. haha... 1 sem tu... tak jadi2. akhirnya, pagi tadi kami adalah antara pelanggan pertama yang masuk.

seoul garden ni makanan dia steamboat. bayaran perhead. tapi mahal lah dari rawa. maybe because tempat dia ekslusif dan tercatit SEOUL tu. international lah kot. harga dia pun berbeza ikut umur dan masa. lunch cheaper than dinner. senior citizen dan kanak2 murah sikit. and untuk pelajar pun murah sikit tapi dari 11.30am-4.30pm. so tadi, kami masih lagi menggunakan kad matrix UTM. dapatlah murah sikit tapi lebih mahal dari rawa. hehe...

inilah tempat steamboat dan bbq dia. different from tempat steamboat lain. maybe more proper. dan kurang lah percikan2 membunuh. hehe... lagi2 untuk piza. memang sesuai sekali. kalau tak, memang melecur aje tangan dia. tadi pun tangan dia terkena chopstick panas dia sendiri. hoho...

tempat ni cantik. deco dia nice. makanan dia tersusun. and pelanggan dia lebih sopan. hehe... rawa macam kelam kabut je kedai kan. satu lagi kekurangan tempat ni, takde udang hidup dan udang2 nya kecik2 belaka. tetapi... choices memang sangatlah banyak. nasi goreng pun ada. hui, bahagia sungguh terasa. boleh buat abc sendiri, cendol jugak. eh, cendol ada tak ek? sebab tadi aku nampak cendol hijau tu. hehe... dan aiskrim dia macam kat IFMI. and entahlah, aku rasa aiskrim dia sedap sangat tadi. kecuali terkena peppermint piza tadi. auw!

dan ini participantnya... amir buat lawak, tak dapat kami kontrol. nak candid tapi kira 1,2,3... tu bukan candid namanya cik abang oiii... hoho...


dan kemudian, aku dok layan piza tengok A Nightmare in Elm Street again. huhu... walau dah tengok kali kedua, aku still menjerit. sampai amir pun terkejut. haha... dan si piza nyaris kena heart attack. p/s untuk piza : bebeh, if u nak pejam mata, baik kita tengok cerita belukar tadi. kikiki... after finish watching, nak mengambillah haluan sendiri, nak balik rumah lah kiranya. incik amir yang budiman telah meng'offer untuk hantar kitorang. oh, incik amir lagi budiman dan sopan santun. huhu...

pictures of the day!!

cik piza : amir, ko jangan nak pujuk2 aku. aku majok dengan ko ni!

incik amir : oh!


















p/s (i) : sungguh perut kekembungan kerana makan yang tidak berhenti. seoul garden, popcorn dan last sekali, cikpiz beli auntie anne's. aiyo mak... lemoned!

p/s (ii) : esok hari khamis. minggu depan hari khamis, gerek sudah berada di rumah JB. akhirnya...




19052010 ~ 10.58pm
rumah aku ~ bilik aku

4 comments:

hafizAH said...

jantung ak aktif arini

yanna yazed said...

nasib tgn aku xkoyak ko genggam semalam dlm wayg. haha...

wirda ahmad said...

i dah jumpe seoul garden kat sini..ngeh ngeh ngeh..

yanna yazed said...

halal x kak wi? sbb dgr kta singapore pny non-halal. dun know lh...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com