we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 5, 2010

family gathering =)

hello2 you all... i meant to update about my family gathering since last weekend. tapi apakan daya... busy, nervous interview dan lain2 yang menghalang. huhu... aral melintang kan. last2 aku update semalam pasal IMY entri pulak sebab aku belum transfer gambar2 family gathering from my new handphone. thank you my honey baby! haha... nak jugak mentioned ada handphone baru. sony aku, exchange dengan boy sebab handphone dia uzur benar. huhu... baik tak aku? yes2, i know i memang baik hati, cute, tabah, rendah diri, setia... huhu... macam nak mentioned 8 nilai2 murni Gagasan 1 Malaysia pulak. mentang2 baru lepas hafal. kikiki... tiba2 rindu sony aku sebab gambar dia cantik. uhuk2...

okay2, family gathering kali ni lain sikit. macam lebih meriah. hehe... mak masak, cikna organise. aku tolong bila di suruh aje. kikiki... yelah, aku kan tak pandai. so bila orang suruh, aku buat. contohnya siang sayur. bila mak aku suruh, baru aku buat. kemas ruang tamu, disuruh baru buat. sapu lantai, cuci toilet. huhu... berpeluh eden. since morning tak rehat. kaki dah sengal2. poloh2 eden belum mandi. but like a good exercise. he...

menu pada hari kejadian ialah... nasi putih, udang lemak cili api, ayam kampung goreng, ikan bawal goreng dan tumis sayur. fuh... heaven. tapi dalam kamera cikna. handphone aku tak sempat nak take alot of pictures. huhu... so, inilah ruang tamu. cikna decorate. nice kan? lantai tu aku yang sapu okay!


ni pulak meja makan kat dapur. cikna jugak decorate. table for 8 people. makan ikut trip. haha... mula2 orang2 yang lebih berusia, kemudian yang muda2 pulak. huhu... aku second trip okay. aku muda. aku makan sekali dengan diena and aqiel. haha... nampak betapa mudanya aku? ni before makan2 bermula. nampaklah kemas.


ni pulak ketika second trip. huhu... semua kelaparan. aku pun sama. but aku malas nak kopek udang seh... aiyak!


best lah pada hari kejadian. but bila semua dan ansur2 balik dah, mata aku automatik jadi ngantuk. haha... sampai tak boleh nak layan diena and aqiel. huhu... cikna terus flat tidur. sorrylah you guys, gambar tak banyak. as i said, aku tak pegang sangat handphone. pictures yang ada pun adik sedara aku yang captured. huhu... dan tak sah majlis tanpa anak buah kesayangan cik nuyun ni. and as usual... aqiel... shmilleee... (ni tengah minum susu ni) huhu...


dan ini... cikbey diasak dengan anak2 buahnya. huhu... aqiel nak main dengan dia. then diena jeles kot. hoho... pelik aku. aku ni berusaha men'tackle aqiel. boy jugak dia nak. adei... diena tak usah cakap lah. sayang benar kat boy. ai... mengeluh aku.







p/s (i) : boy dah nak sampai. yeay! tapi last2 dia tidur je kerja. hoho... aku? nak menanda kertas exam budak2. adoi...

p/s (ii) : gerek balik next week. pergi tempah baju ye. aku nak tempah kat mane? semua dia dah ready. aku? adoi... again.

p/s (iii) : ferrero rm26? baik beli kat The Zon. tak payah pergi jauh2. huhu... cadbury imported takde?? biar betul langkawi ni.

p/s (iv) : oh hai... saya menggunakan bil ye sekarang. wow! seram pulak pikir guna bil.







05112010 ~ 3.29pm
rumah aku ~ bilik aku

4 comments:

Anonymous said...

hehe...rajin u mengemas ye...skrg dh pki bil lg sakit la telinga u nnt...anyway happy that u r happy!!!

yanna yazed said...

haha... tulh, tp nk tgu 1st bil dl. haha... seram mikirknnya. moga2 xdelh lupa drtn. kikiki... tq bebeh!

orange maniac said...

muke adek ko, xtahan la

yanna yazed said...

dalam hati... "ado, datang sorang lagi. macamane ni..." haha...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com