we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 19, 2010

Malam 1*** Senyuman~

hello2 readers According To Yanna... it's been a while aku tak update blog. yes, i am very busy lately ni. huiyooo... serius bebeh, memang teramatlah busy. weekend hari tu lagilah. macam tak sempat bernafas. haha... dengan gerek balik, then fetch JMN, then round2 cari barang2. no luck. malam keluar dengan cikna, dapat lah beli beberapa barang. adoi... serius penat. menanda exam papers lagilah... jadi cikgu ni sangat mencabar ye kawan2. jangan pikir kerja seorang guru mudah ye. aku rasa, aku dah start migrain. uhuk2... tak suka!

so, setelah seminggu lebih tidak menaip, hari ni aku nak update pasal dinner KEBIRU yang telah berlaku pada Jumaat minggu lepas. bukan hari ni. Jumaat lepas bertarikh 12Nov2010. malam yang di beri nama Malam Seribu Senyuman dan bertemakan Glamours and Glitters. maaf, aku tak ikut tema. dah puas geledah almari, tak jumpa gold dust untuk digunakan. huhu... jadi, inilah aku pada malam kejadian. phewwiittt... aku pakai kebaya seh. i can say, this is my second time wearing ini baju. 1st time 3 tahun lepas. haha...


malam ini di kendalikan oleh 2 orang ex-students sebagai pengacara. i can say... diorang beginners lagi. jadi, baguslah bila ada peluang2 macam ni datang. untuk diorang asah lagi bakat. boleh jadi pengacara dan juga pelawak. tapi kadang2 macam boring sikit bila diorang dragging and banyak silent moments. tak best lah gitu kan... ini dia pengacara nya... bukan yang duduk tu ya. tu husband Puan Noor Ashura. he...


malam tamat around 11.15pm. then mestilah bergambar time! okay, panitia Bahasa Inggeris dahulu. Puan Afzah Hanim dan juga Cik Hazwani. English teachers paling best! auw! banyak kenangan bersama mereka. and i love sergah mereka ketika mereka sedang tekun bekerja. kikiki...


kemudian, bersama Puan Asyura. hehe... soon-to-be mommy. segak bergaya ye Puan Ashura malam ni. hehe... tangkap gambar manja2 dengan husband dia. ish, ni yang terasa nak kahwin cepat2 ni. hehe... will be missing you kak! dah gantung belum sign tu? he...


okay, teman paling rapat di sekolah. Cik Saidatul. hehe... merata2 pergi dengan ini minah. pergi servis keta. jalan2 makan2. jalan2 pergi open houses. he... syok! budak2 kata kitorang macam kembar. haha... but i lagi howwtt kot shah. hehe... joking2.


ini pula... photographer upahan. hehe... yang baju merah tu anak murid aku form 4. sorang lagi tu, kurang cam ye. he... masa nak tangkap gambar ni, arahan aku, "buat muka naif" haha... sengal punya Amir Anuar!


then, my favourite picture of the night! haha... walaupun orang tak suka but i still suka. i don't know why. just loving the picture so much!

overall, i enjoyed the night. because i love to eat. hehe... maaf lah lupa nak tangkap gambar buffet yang telah disusun dan swimming pool nya. haha... excited nak makan, lupa everything. and... paling best, aku menang cabutan bertuah. he... syok! cabutan bertuah ni, tak kisah dapat hadiah apa. but bila nombor di panggil dan kita pergi ambil kat depan tu, rasa best sangat! hehe... undescriable (ada ke perkataan ni? hehe...)

okay, aku dah berhenti kerja. patutnya selasa sebelum raya haji tu last. but disebabkan kerja belum selesai, khamis aku gigihkan diri untuk hadir selesaikan tugas and say gooodbyes. peluk2, hugging2. auw, aku di sayangi seh... jangan jeles kepada yang membaca. then balik jalan2 dengan gerek beli2 barang lagi. shooping di MetroJaya. then dapat phone call dari anak murid. aku memang tak bagitau students aku dah stop. digesanya aku untuk datang hari ni sebab ada something nak bagi aku. he... seronok! again, aku di sayangi seh... so, untuk kejadian hari ni, nanti aku update ye!







p/s (i) : dapat hadiah dari 4 SN 1. terima kasih kalian! love u guys always! belajar rajin2 tau!

p/s (ii) : dapat hadiah dari Puan Afzah, Cik Saidatul dan Cik Hazwani. terima kasih jugak kalian! sayang amat2 pada kalian!

p/s (iii) : hari ni dating 2 kali bersama cikgu2. mula2 dengan Puan Afzah dan Cik Wani. kemudian dengan Puan Fadzilah dan Puan Surya. he... karok seh bebeh! terima kasih cikgu2!

p/s (iv) : i am loveable. kikiki... (ha, jeles lah tu)







19112010 ~ 8.52pm
rumah aku ~ bilik boy

4 comments:

noor farhana mohd zin said...

saya rase anda terlalu kuat makan .. hahha
tengok2 da gemukk*

yanna yazed said...

ni lh org panggil growing up. haha...

Amir Mavericks said...

:)

yanna yazed said...

nice pic ya?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com