we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, March 9, 2011

i'm 25 years old today~

hip hip hooray! menyedapkan hati yang lara. haha... lara lah sangat. tak lara pun... tapi... bila sebut 25, hadoi... tua dah aku. tapi macam best pulak. aku rasa angka 25 ni HOT!! haha... hari ni... birthday saya... kerja tiba2 dapat amat banyak... kelas hari ni entah mengapa mostly buat hal. mengapa2?? korang saja nak dengkikan teacher ke? mengapa2... hangin 1 badan aku hari ni. lagi2 dengan budak2 SKM. kenapa diorang noti sangat hari ni? plus Ehsak tak datang. haha... dia jelah yang sedapkan hati aku if masuk kelas SKM tu. bila dia tak datang, jadi macam tak best pulak.


tapi apa2 pun... aku tetap happy. FB aku punya komen. WOW! thanks you guys! saya amat seronok... terharu... cikna dah call. makayah aku pun dah call pagi2. mak kata, "dengar ERA tak? ada wish birthday." aku punyalah terkezut! then mak aku sambung, "bukan wish untuk adiklah. hahaha..." hampes pulak mak aku ni... ayah aku lain pulak. aku mintak hadiah, dia balas, "boleh... ayah bagi adik cuti selama seminggu start sabtu ni." hadoi... haha... kelakar juga mereka ni ya. kikikiki...

dan of course... paling happy tentulah yayang gerek saya cikebom celebrate bersama saya. in advance. tapi 2 kali... wee... seronoknya rasa! i love you sayang. i dah tua... you belum lagi. huhu... (gerek marah if aku cakap2 benda2 macam ni... yelah, birthday dia kan september... huhuhu...)

ahad lepas, kami ke George and Dragon. huhu... cuak jugak nak masuk. environment dia best! tapi tulah... makanan dia takdelah sedap mane. just if nak suasana yang romantik2, tempat ni kira okaylah. dari tepi nampak besar, tapi dalam dia kecil ajee... huhu...


kemudian semalam gerek datang. surprise! wee... i loike. sambut di tepi tasek. romantik jugak. then gerek nak beli kek kat SR, suruh makan dengan housemates. but... semua whole kek dah habis. so... aku pilih Choc Lava. cedap banget! brownies for my housemates. thank you sayang!


weee... presents for me. new wallet from Vincci, new shoes from Crocs, new anklet. oh, Ku Bahagia!


and... picture of the day. haha... anak coursemate gerek aku. baru 2 bulan. kitorang pergi melawat dengan Baizura. baik gile anaknya... tak nangis langsung. amacam? ada ciri2 ibu tak aku? kikiki... maaf, gerek aku still tak pandai pegang baby. aku yang seriau tengok dia pegang. haha...









p/s (i) : one of my class sang HBTU song for me. haha... malu aku. love you guys. thank you ya!

p/s (ii) : malam ni kena siapkan marking 2 classes. mampukah aku? aku bisa!! esok 4 masa straight. berusaha miss nurul!

p/s (iii) : two more days to go. hadoi... serius lah, kenapa tak sabar2 nak cuti sekolah ni? i miss JB alot. i miss rumah. i miss everything at home.









09032011 ~ 5.08pm
rumah aku ~ kediaman warden-SMVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com