we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, February 14, 2012

My Lil Bro Flew Away

hai2 semua... mood still sedih. surf2 gambar. jumpa gambar2 ni. from kawan adik aku. Solihin Ressang. thanks Solihin for coming and uploading the pictures. akak rompak ye letak dalam blog akak. thanks!!




i cried at his every steps. goodluck boy. belajar betul2. banggakan mak ayah. cepat balik sini.




part ni paling aku sedih. he waved back and i shouted the routine everytime sending him off to college. "i love you Amirr!!" and he'll say, "bodoh". oh, i miss him already!





he's going. won't ba back until december. please be back soon. i nak moreh dengan siapa?? i nak buat lawak dengan siapa....




i don't want him to grow up. he's my baby brother. he'll be away 3 years. thank God it's only 3 years. azam baru buat! nak g melbourne tahun ni jugak before dia balik Malaysia. hmmm... how's my life after this? hmm... belajar betul2 ye amir. i love you so much!







p/s (i) : nangis lagi!

p/s (ii) : manelah budak ni tak setel lagi ke kat sana? aku dok tunggu dia on skype. huhu...

p/s (iii) : nak balik makan banyak2!




14022012 ~ 12.37pm
meja aku ~ bilik guru-KVK

2 comments:

amyzainal said...

seyes aku sedey.sebak. teringat cmna aku masa antaq adik aku. sebijik cam ni. haha. just tat bila aku jerit i love you dia hnya akan jegil kan mata. hee. good luck amir!!

yanna yazed said...

tulah... setiap kali aku hantar dia balik kolej mara, sure aku jerit kat pintu pagar. niatnya nak malukan dia. haha... sebab tu dia panggil bodo. then semalam aku kumpul semangat nak jerit. haha...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com