we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, February 8, 2012

Happy 1 year Anniversary :)

hai2, aku baru lepas makan bakso ada kakak DG44 belanja. naik pangkat so dia buat makan2. ada beberapa jenis makanan. aku baru makan bakso je. kenyang pulak amik daging banyak sangat. haha... sampai muak tak boleh nak masuk dah. huhu... ni baru siap buat lesson plan. rupanya aku buat lesson plan untuk hari ni salah. haha... so, redo lah. plus lesson plan untuk esok sekali dah siap.


okay, quick update je ni. nak ucap untuk diri sendiri. selamat ulangtahun bekerja yang ke 1 tahun!! haha... dah setahun dah aku jadi cikgu rupanya. macam2 perasaan ada. huhu... seronok. tak seronok. macam2 ada. semoga dimurahkan rezeki kami sekeluarga. moga Allah turunkan rezeki-Nya dari langit, laut, dasar bumi untuk kami sekeluarga. aaaminnnn...


picture of the day :



lepas ni takde dah gambar2 ngarut ala2 selebriti until our next meeting. ish, moga2 cepat kaya aku ni so boleh lawat boy kat sana selalu. haha... boleh camwhore banyak2! bak kata Diena semalam, "I'm gonna miss you Cik Bey!" haha...




p/s (i) : minggu ni 3 hari bekerja je! tapi sabtu kena pergi kursus di UTHM untuk seluruh warga vokay di Johor. semua guru diwajibkan! hish!

p/s (ii) : Boy fly isnin 13Feb2012 pukul 10.30am.

p/s (iii) : kejap lagi nak call homestay. rm250 1 rumah kira okaylah kan. can cater 10 people.





08022012 ~ 10.44am
meja guru ~ bilik guru-KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com