we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, June 9, 2009

2 days activities...

2 hari ni aku buat banyak aktiviti tapi cam tak sempat nk update blog. as i said before, aku banyak buat aktiviti. haha... takdelah, takdelah banyak sangat aktiviti tapi ada jugaklah banding hari2 cuti aku yang lain yang serba kebosanan. actually cuti kali ni aku tak brape bosan. banyak benda kena buat and mak aku dah tak marah2 macam dulu. hoho... korang jangan taktau. mak aku garang tau...


okay, beginning with yesterday (monday, 08062009), mlm pagi buta isnin tu kitorang pergi tengok wayang. aku, boy, abg and kak ruby. kitorang pergi tengok NIGHT AT THE MUSEUM pukul 11.55pm, 07062009. tapi boleh di katakan wayang start ketika tarikh telah bertukar ke 08062009. paham tak ayt aku ni? ha, baca balik semula okay kalau tak paham. kitorang sampai terawal pulak sebab aku yang sengal ni pergi tengok waktu siaran pukul 11.10pm. berkejar pergi CS. last2 kena tunggu sejam. apalagi... layan mcD lh... huhu... kak ruby belanja everything malam tu. dari wayang, popcorn and mcD. yummy... ceronoknya...


kitorang tengok NIGHT AT THE MUSEUM 2. hm... bagi aku, yg 1st punya lagi best and kelakar. maybe kali ni macam dia kena selamatkn kawan2 dia. so macam serius ckt. ckt je. ada banyak part kelakar tapi tak sekelakar 1st. overall, agk kecewa sebab aku expect tinggi but okaylh... sesuai di tonton seisi keluarga, sahabat handai, bf gf... entertaining but i think it is a bit boring. ada part2 yang aku hilang fokus. tapi part paling best yang hp dia tertinggal kat masa dahulu tu then dijumpai oleh lelaki bernama joey motorola. haha... kelakar part tu

hari ni pulak, jadual aku pack. aku pergi utm dengan pizah untuk cari bahan untuk PSM. ceh... rajin gile aku kn? pizah belum sampai tapi aku pukul 8.45am dah tercongok depan PSZ. so, ingatkan nk terus cari bahan. aish... takde mood pulak nk buat keje tanpa kawan. haha... so aku menuju section novel. aku nk cari novel2 vampire. aku jumpa anne rice punya then survey2 lagi. jumpa buku lagenda budak setan. wawawa... aku baca masa aku form 2 tak salah. dah lupa ceritanya. aku nk baca balik sebab semalam aku baca paper, novel ni nk di jadikan filem. farid kamil as kasyah, lisa surihani as ayu. and ada pelakon baru as ayu after surgery. sape ntah nama dia taktau... then dalam iklan tu ada gambar fazura. taktau fazura berlakon as sapa sebab dalam lagenda budak setan tak ramai pompuan. i mean tak banyak watak. aku leh pikirkn katerina je. tapi... takkan dia nk padatkn 2 novel dalam 1 filem. hm... kita tunggu saja kemunculannya...

okay, sambung balik cite... then bila pizah sampai, barulah konon2 nak start cari bahan. tapi tiba2 dia ajak pergi KRP pulak. jumpa Dr. Anizu... hui... sangatlah baik orangnya. serius. dah lama tak jumpa orang yang baik macam tu. seronok gile. aku and pizah dapat jadi agen MHS untuk KRP. yahooo!!! tapi... kitorang kena naik awal. 19jun lapor diri. wow... aku macam tak puas cuti lagi. huhu... then kitorang pergi makan johnny's. si pizah sengal tu pergi order pulak banyak. last2 tak habis makan. tulah... nafsu. hoho...


then, malam, baru sebentar tadi, aku satu keluarga pergi jusco bukit indah. huhu... see what my mom bought for me just now. huhu... yeay!! seronoknya... my dream comes true. aku dapat sepasang CROCS. this is my first pair. aku nk beli button CROCS yang cute2 lah... tak sabarnya nak hias2 ia. ceronoknya... nama CROCS sy adalah MINNIE JANE. disney type punya. huhu... best2.








10062009 ~ 12.41am
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

Kasih said...

huhuhuu...
sy pun smlm tgk nite at museum 2..
hem 1st agi best..
puyer la semangat sy nak tgk..
last2 gitu jerk citer dier..
dum..dum..!!

CROCs tu cm sy yer la..
aduhhhh..
samer..
color jerk len..
hehehhe..
hem suker2..

yanna yazed said...

disney jgk ek? hehe... sy tau awk ada crocs jgk. ada bc dlm blog. kta jnji nk tgkp gmbr crocs 1 kuarga awk. mne??? tipu.... huhu...

zuliey_yana said...

wah..tercapai jgk hajat nk jdk ejen mhs ek..ehe..tp hangus ar cuti..2 mggu jgk hangus tu.he

yanna yazed said...

haha... akak naik 19jun. kursus kt melaka then 22 blk utm stay ktdi. kursus dlm utm plk. ms mhs, ari sbtu (4jul) dok padg. adei... akak yg mkin memutih nk hitam blk lh nmenya... hm...

zuliey_yana said...

ape la.takot itam plak..hahha..lawk je..xpe..nnti bley putih balik..dun wory..yg penting pengalaman tu..kan..kan?ceyh~

yanna yazed said...

aah, pngalaman jd senior. senior skali je seumur hidup. huhu... akak plg senior lh. 5thn kn utm. gilelh, rs tua plk... huhu.. tp btl zuli... akak takut hitam. dok rumah ni, cerahlh ckt. uhuk2... t'ingt mhs thn1 dl. sthun br akak cerah blk tau...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com