we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, April 20, 2009

1700 anniversary ~~

hari ni... takde apa yg special pun. gerek dh strt exam. aku esok. tp buku x abis baca lagi... ai, apa nk jd ni yanna? nk bc lh ni... tp nk update blog dl. smgt plk arini smpi 2 posts aku wt... hehe... anniversary kn... nnt target aku nk smbut ari ke 2000. he... nk beli apa ek? nk tunjuk gmbr ckt. huhu... x grand pn smbut. mkn2 je...
















ni kad yg aku bg dia. kad ni aku bli dh lme2. tp mmg prangai aku suka bli kad2. aku nmpk cntik n meaningful je aku bli. klu ada occasions, tak pyh lh pening2 nk g bli. hm... aku suka kad ni sbb jongkang-jongket tu leh gerak. hehe... so cute.




ni kek anniversary yg gerek beli. hehe... kcik je kek nya, muat 1 ngap mulut aku je. tp comel sgt... aku prefer mcm ni drpd kek bsr2. xabs kang mmbazir je... gerek suh org kedai tu tulis '1700 days' tp org kdai tu kta xmuat. tp xpelh, ada '1700' tu pn aku dh hepi cgt2. hehe...

thanx dy, lovulovu.






itu jelh utk entri kali ni... hepi sgt tu yg smpi 2 entri aku post arini. hehe... kami g mkn2, beli barg kt jusco. actually nk cri adiah amy. aku dh ada trget nk bli adiah tp bnda tu dh abs plk. bengang btl... ada pn kaler oren. xtaulh amy suka x. tak bli pn lg. tp amy, klu kamu mmbaca. aku akn beli jgk bnda tu yg kalernya oren. klu ko tak suka, pulgkn blk n dun talk to me anymore. huhu...



ganbatte yanna!! esok exam ni!! ganbarimasu!!





20042009 ~ 9.02pm
bilik aku ~ u7a-903

9 comments:

Anonymous said...

heee....klakar la ko ni...
ape la yg oren yg purple nyer...
ehem2...bangga seh nama ada dlm blog ko nie... kihkihkih....
nway....epi 1700 anniversary..tak penah2 org wat...baguih toi..haha.. -amy-

yanna yazed said...

ala... purple xde. dr dl pn aku aim nk bli kaler putih je. evn pink pn xde. skali smlm g, ada kaler oren shj... aku bli ek. ko jgn xsuka plk. aku tau lari dr theme kaler tp yelh, aku mmg niat nk bg ko yg tu. ok? klu merah, xcntk.

Anonymous said...

lari dr theme kaler? hee....ko ni kan...
ape la agaknye menda tuh kan..hikhik.....

yanna yazed said...

hehe... adalh... tulh, agk mnyesal xbli aritu. ni xde kaler dh. aku tny bl smpi lg yg br, dia talak tahu lorr... aiyo... ah, xkira, aku suka bnda alah tu. aku mmg nk bli yg tu. u tgu jelh... eh, sob bl nk mskkn duit bli teddy kt lovely lace tuh? hehe...

Anonymous said...

aiyo...yo....itu la lu...laen kali beli ciap2 lor...itu mau bg sama princess tau...hikhikhik...
eh...ape tnye aku lak..tnye die... psss...kalu tnya die...mintak yg mahai skali tau...yg besar kat ctu...hikhikhik.... =p

yanna yazed said...

ko ni pn... dia kn dh jnji nk post. xkn aku nk tny, xpsl2. malulh aku... huhu... klu dia nk bg ko, yg aritu aku mntioned dlm fs, sure dh dia cntct aku. haha... ko ni xreti malu. huhu...

ala mie, ok pe, kaler oren. cntk jgk aku tgk org tu pkai. ko xnk, ko ltklh mne2 yg aku xnmpk. xdelh aku kcik ati. huhu...

Anonymous said...

ahaha..ko nie...igt aku kejam sgt erk...
klau aku tak suka..aku bg gerek pakai erk...tak de la ko kecik ati...haha...just kidding.... ^_^
huhu...sob memang la...tak phm agaknye...gf die ni dah lama nak teddy kat lovely lace tp die tak phm3 gk...tak pela..nnti besday die je aku bg...biar die phm sket.... hohoho...

yanna yazed said...

b'day dia bkn dh lps ke? hoho... cianlh kt kamu. ai, lpr plk t'rs. mcm nk mkn bsr je ptg ni. nk ajk gerek aku mkn kt lokman lh. bsrnya slera aku skrg. nk mkn kailan dia. cdp2...

ala, ko jgn nk pulg2 kn. kang aku bli yg kalernya merah tu kang. tgklh cne, based on aku n gerek's opinion. akn ku dcide nk bli mne 1.

Anonymous said...

hehe...takkan la aku pulangkan....
ngarut jer ko...
hee... plh cantek3 tau...nak kasi kat princess tuh..hikhikhik.... =)

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com