we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, April 7, 2009

second day of the 15th week

at last... we have arrived at the 15th week of the semester. 15th week means? the final week of the semester. 16th week means? study leave... 17th week means? final exam has started. huhu... takut...

hari ni, hari slasa... maknanya, hari kedua of the week. esok hari rabu, maknanya? hari ketiga of the week. huhu... hari ni, 7th april, birthday adik aku. aku plan nak balik rumah after kelas petang tadi and balik utm lewat malam ni. tapi... oleh kerana durama durjana, aku terpaksa batalkan niat aku. rasa nak mencarut pulak. kerana durama ni lah aku terpaksa tahan diri tak balik rumah. itu pun orang tak hargai lagi usaha aku?? lantak korang lah... esok cuti, pikir boleh rehat lah ek? berhentilah berharap... durama durjana punya pasal... huh!!

tapi... dalam banyak2 hal terjadi hari ni, ada satu berita baik... sociolinguistic assignment dah selesai. hahahaha... gile seronok rasa. rasa macam semua assignments dah selesai. huhu... sampai rasa nak pergi enjoy hari ni... tetapi, terpaksa jugak batalkan niat tu... kenapa? jawapannya... durama durjana. ai... bengang betul, kalau tak, aku dah boleh review talentime sekarang ni tau tak??? tension betul!!

apa2 pun, aku makan banyak hari ni. nak tau menu aku?

  1. nasi goreng kampung
  2. tomyam campur
  3. telur dadar
  4. ayam goreng kunyit
  5. sayur kailan ikan masin

huhu... aku macam balas dendam qada' makan last week tahan perut. haha... macam mana lah nak diet kalau gini. hm... terimalah aku seadanya... huhu...





07042009 ~ 11.50pm
bilik aku - u7a~903

3 comments:

kj said...

huuhu...durama durjana??ko belakon sebagai apa??
nak tgok boleh???huhu..

yanna yazed said...

haha... nk tau aku b'lakon apa? saksikanlh sendiri... yg penting, jgn ajk kwn2. aku malu... huhu...

mehta said...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Great Going!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com