we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, April 9, 2009

~SNOW WHITE and THE UNTOLD TALE~



haha... the day is coming closely... just few more days, and we, 3SPL will be free from the D.I.E burden. bestnya rasa macam nak perform hari ni jugak. tapi... nervous tu. bahagian aku asyik2 kena ubah. asyik2 kena ubah. sampai tadi praktis pun ada changes lagi. ai... macam mane lah ni... aku bukan tension tapi cam ada sikit tak puas hati... diorang pikir aku super woman agaknya. hehe... bionic woman, macam cikna...

okay, ini pengumuman muktamad daripada saya eliyana. drama kami, 3SPL akan dipersembahkan pada :

time : 8.30pm
date : 11 april 2009
venue : dewan ber'aircond', KTDI (aku tak tau apa nama dewan tu)



so, kawan2 yang membaca. anda di jemput. dengan syarat;

JANGAN GELAKKAN AKU. KALAU AKU DENGAR KORANG GELAK, AKU BANNED KORANG DARI HIDUP KU.


he... soft warning je tu... tapi nantikanlah... don't put any expectation. coz we are only amateur. hehe... happy watching... and for me, happy collapsing. tinggal 2 hari. semua orang mesti macam orang gile praktis kang. ganbatte!!





09042009 ~ 3.19pm
bilik aku - u7a~903

4 comments:

jiji najiy said...

hye cik yana....
kte nakk dtg lh???
hihihihi


BTW, de award tuk awmk... nnt amek yea

yanna yazed said...

mestilh boleh... hehe... jgn bwk cekpah, nnt dia gelakkan kite. huhu...

o award tu? nnt kita post kt blog kite k. he... tq.

kj said...

kena bayar ke cik yana??
nak tgok gak r

yanna yazed said...

free of charge. tp tiada mknn disediakn. jd, bwklh popcorn anda sndri yek... hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com