we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, April 16, 2009

SNOW WHITE : THE UNTOLD TALE

that nite, we performed perfectly... tak sangka, kitorang leh perform dengan bagus walaupun tak buat full rehearsal. aku plk, before start play tu, bengang dgn takde stokin. then bengang dengan takde seluar. tension2. suma dah sebuk dok tangkap2 gambar. aku dok sebuk betulkan seluar lagi. ai... takpelh, hasilnya cukup memuaskan. nk tunjuk antara gambar2 yang aku dapat malam tu...

ni gambar aku as lelaki. terkejut tak? huhu... malu... everlyn lh ni tebalkan kening aku. cousin aku pun gelakkan. dia kata klu aku betul2 lelaki pn, dia takkan ngorat. haha... setan.

ni gambar after abis play. taktau lah en abdullah puas hati tak dgn kitorang punya play. tapi dari gaya cakap macam puas hati. he... amatlah terharu. all our hard work. gile penat nk buat bnda alah ni... sian lagi kt props. nex sem kena perform lagi. props memanglh sangat payah nk buat. hm...


ni gambar ramai2 after play... 2nd pic tu gambar the 7 witches. kitorang x guna 7 dwarfs tapi 7 witches. that was the untold tale. hehe... seram jugak tengok everlyn and chen lim. siu fong boleh pulak lupa dialog. piza tu nmpk mcm hantu daripada witch. hehe...
aku, muni are the guards. yg belakang tu sumanya maids. aik? ct ada jgk rupanya. huhu... aku lari theme colour. xpelh, aku dr lain kingdom. kn? long live kingdom of reim!!!

wait for our next performance insyaAllah nex semester at DSI. hm, xsure lagi coz dengar katanya dsi is fully booked. kita tunggu dan lihat jelah ek...




16042009 ~ 10.47am
bilik aku ~ u7a-903

2 comments:

jiji najiy said...

yanna... sori kte lupe gle2 psal drama awk ritu
da kul 12mlm bru kte prasan
sori yana... sori sgt
kte mmg tol2 lpe...
tp kte daa jnji ngn awk kann nak dtg
sorry.... my bad

yanna yazed said...

u mmg... tp xpe, kite xamik ati pn... jiha je lh miz the fun. mst awk plg byk gelak klu nmpk kite b'lakon tu. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com