we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, April 30, 2009

sy rindu sama kalian...

huhu... aku rindu sape agak2? sape? mak dan ayah aku? anak2 sdara aku? gerekku yang t'cayang? sumanya bukan... jangan kecik hati yang. i windu u sntiasa. huhu... ha... inilah dia yg aku rindu...


sape diorang suma ni? hehe... diorang lah ank2 mrid kesayangan aku... mereka nilah anak2 murid time aku LM last sem kt Sekolah Menengah ERT Azizah. gambar atas tu kelas 4 PP/PM (stand for Pengurusan Pakaian dan Pengurusan Makanan). sekolah ni agak pelik sebab gabungkan 2kelas in one classroom. gambar bawah plk, gambar 4 KM (stand for Katering Makanan, bkn Kejuruteraan Mekanikal okay. sebab ni sekolah vokasional). gambar ni di ambil ketika hari2 t'akhir aku kt sna. t'rs agk disayangi lh pulak time ni. huhu... ingtkn diorg xsyg aku. aku ni kn kurang interaction dgn ank2 murid. entahlh... stress lh time LM ni...


kek ni sedap tau... ank2 murid aku kn amik kos katering. so, diorg memang sgt pandai memasak. serius, tak tipu. badan aku naik 5kilo time ngajar sekolah ni. yelah, tiap kali dia memasak, aku msti t'jengul depan dapur diorang. huhu... mee kari diorang aku memang suka. sedap. aiskrim diorang buat sndiri tau. serius... aku siap mintak b'mangkuk2. pizah tumpang sekaki sebab diorang ni anak2 murid aku. huhu... eh, lupa nak cite, kek ni diorang buat sempena aku and fatihah dah nak abis mngajar. nasib nama aku kt atas... CIKGU ELLI??? hehe... panggilanku ketika di sana. comel apa...


ni trainee2 kt sekolah azizah tu. 2 orang dak tesl, 2 orang dak sains sukan. aku and pizah dak tesl; yg b'diri sebelah aku tu... yg lagi 2 orang tu dak sains sukan. gambar ni di ambil ketika majlis perpisahan untuk kami. kitorang b'empat b'diri je kat depan tu sementara menunggu pengetua b'ucap. aku tak ingat apa dia cakap time ni. yang penting, tengoklah muka aku. happy gile. yelah... esok dh start cuti... best gile!! cantik tak variasi kaler baju kitorang? cantik kan? i like dis pic.


ha, then aku nk tnjuk pulak, anak2 murid yg aku rapat. ada laki and ada pompuan. laki lagi ramai lh. aku tak tahu knp. mybe aku baik... suka layan diorang... takde nak marah2 diorang... aku memang baik lh semasa ketika itu... huhu... hm, aku tak bias tau. tapi dgn dak2 bawah ni lh yang aku still contact sampai sekarang. yang lain tu... aku kem salam thru dak2 ni je... he...


ni ada 2, 3 orang msg cakap dh lama tak jumpa aku. bila aku nak datang sekolah.. hm... aku bukan taknak datang. tapi entahlah... macam rasa segan gile nak datang sekolah. tapi dah janji dengan pizah, nak pegi sekolah sama2 nanti. tengoklah macam mana nanti. aku akan pergi jugak... sebab dah rindu benar ni. hehe...




p/s : jgn ditegur badan aku time nih. sekarang pun sama jugak. huhu... due to teaching at this school lh ni. ish... salahkn ank2 murid aku tuh dok suap aku je... he...

p/s (ii) : aku taklah rapat sgt dengan ank2 murid aku suma ni. tapi dh akhir2 nk abis ngajar tu baru start rapat dengan dak2 ni. aku pk diorang tak syg aku. rpnya... aku dapat adiah besar tau dari 4 KM. huhu...






30042009 ~ 9.45pm
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

4 comments:

mazing nieliay said...

alaaa..teringt mse kt primary skool..

yanna yazed said...

hehe... akak dh tglkn lme sekolah. lme xlme sgt. tp still ingtlh cne kitorg treat trainee lh. huhu... sgt jht. tp xjht sgtlh...

rul ehsan said...

opps..ko x rindu ak k.?nti sti ko rindukn ak kn..haha

yanna yazed said...

hm... ko mmg... aku tgk status ym ko cm bhgia je nk tglkn aku... hm...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com