we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, April 12, 2009

aku pengikut yang rock&roll~~


award dari jiha... tak sangka pulak baru bberapa bulan jadi blogger and follower, aku dah dpt award. bukan senang nak dapat ni. follower yang rock&roll pulak tu. (sejak bila aku minat rock&roll?) huhu...

apa2 pun, terima kasih kepada cik najiha. saya amat berbesar hati menerima award ni walaupun sy prefer dapat duit. huhu...

esok, aku akan update tentang drama kitorang... rugi korang tak datang. huhu... amat letih ketika ini. mau tido sepuas2nya... hahahahaha...




12042009 ~ 1.41am
bilik aku ~ u7a-903

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com