we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, April 24, 2009

b'day amy ~ simple but sweet

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO AMY...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU


hari ini genap lh umur amy 22 tahun... apa yang kami buat utk mnyambutnya? he... mcm2 planning ni... tp had to use plan B sbb amy sengal tu xnk dtg bilk aku. hoho... ingtkn nk smbut kt KP atau tasek UTM ni... tp creepy plk mlm2 smbut kt tasek. kang ada yg ikut balik kang. huhu... so, how's the celebration?


hm, smlm, yana teo mnjalankn plan nya dgn jd moody and gdh dgn ae (ae di cni adalah bf yana teo okay. bkn "azuan & eliyana). so, dia buat2 moody and blah tglkn amy sorg2 kt bilk. anne dh tgu tepi jalan tuh. diorang nk pegi bli kek sbnrnya. aku pn suh yana teo msg amy yg mnnjukkn dia sudah di talakkn. ops, talak plk. di tglkn... dgn hrpn, amy akn dtg ke aku, i mean sleep over at KP lh... so, yana teo leh blk bilk and nnt kita smbut lh mne2. tp minah ni brani dtg dr mne nth... aku takut2kn pn dia xjln jgk. smpi ksian En. Sob di marahi gara2 mnakutkn dia. ai... btl2 sengal minah ni. mmg kna gn plan B. so, disebabkn dia xmo dtg KP, yana teo t'pksalh menetap sbntar di bilk anne. ok jgklh planning cmni... nnt kul 11.30 aku dtg amik diorg kt KTF.


so, 11.30pm tb, aku gerak dr KP g bli air kt P19, amik yana teo kt KTF (anne sombg xmo naik keta. konon2 nk blk awl. last2 aku blk dl. huhu). so, dh smpi bloknya si amy ni, plan lg... yana teo msk bilk and ajk amy teman g toilet. aku dan anne (aku nk gn aku and anne sbnrnya, tp cm pyh nk bc) masuk bilik and nyalakn kek everything. hui, gabra beb aku... bak kta anne, cm nk msk exam je. huhu... gigil tgn aku. excited t'lbh. he... then bl dak 2 org tuh balik dari toilet, b'kumandang lh lagu tipikal hari jadi.... hoho... nsb bdk tuh xnngs. eleh, pura2 lh klu nngs tuh. huhu... konon t'haru. he...

so, smbutan yg simple ini, di sambut di bustop k13 (due to gerek i ada)... inilh gambar kami b'empat...

dari kiri : yanna, amy (b'day girl yg konon2 mnutup aurat), yana teo, anne


smbutan simple but sweet ni walau disambut hanya kami b'lima, still the meaning is rich and creamy. hoho... suka hati aku lh nk tls rich and creamy (ditujukn kpd amy n yana teo klu mereka mmbc). ada kek yg yana teo and anne beli, ada 3 jnis jajan and 1 botol besar coke. aku rs kn, aku dh addicted dgn coke. aduh... help me... ha, the important part dh smpi... presents!!


inilah presents from us utk b'day girl... flip flap tu present dari aku and gerek... aku tau amy nk ltk kt keta dia. tp sorilh beb, xde kaler pink or purple. aku aim nk bli kaler putih tp time aku nk bli tuh dh abs stock. yg ada kaler oren je. aku bli jgk sbb aku suka. huhu... yg frame tu dari anne and yana teo. amy kn konon2 princess... so diorg blilh frame yg mlmbgkn amy tuh. siap ada tulisan princess lg bwh tuh. (amy skrg bestfren dgn princess dlm kls kita tuh... hoho)

last but not least... happy b'day dear... may ur days ahead be more joyful and always in HIS 'redha' (sorilah, aku xtau apa redha in english) huhu... ha, bl nk blnja mkn? suh En. Sob bank-in duit... kita pergi ENJOY!!

p/s : aku nk ktuk tgkp bilk ko sbnrnya... kang ada mnjerit, mnngs and halau aku dari k13. huhu... xdpt smbut b'day ko. ha, xdptlh flip flap. aku ltk kt keta gerek je mcm tuh. huhu...

24042009 ~ 2.33pm
bilik aku ~ u7a-903

6 comments:

Anonymous said...

haha...akhirnya...dapat jugak i comment nie...
first..thanx sbb bg pghormatan m'critakan kisah besday sorang princess cummil dlm blog ko...aku la tuh..hihi...
2nd...thanx sbb berpakat menyambut besday aku ngan budak2 2 org tuh....
3rd....thanx sbb cuba sedaya upaya menakutkan aku untuk pergi ke bilik kamoo....walaupun usaha tak berjaya....usaha lg laen kali yer cu..haha...ni mesti berkat keberanian sbb umur ku dah mencecah 22 taun...hihi..
4th...thanx sbb tak mengapa2 kan PHS aku...sesungguhnya setiap kali ko ingatkan aku ngan PHS tuh..atiku berdebar2....hihi..
5th...thanx...flip flap tuh...aku sgt terharu...sbb aku mmg nak beli letak dalam keta pun...nampak gaya nya tak de harapan utk diletakkan dlm JJk...hehe...
6th...huh...banyak nyer...hihi.... thanx 4 everything....hihi..aku sgt terharu....

p/s...nenek2..jg cucu baik2 yerk....hahaha...

yanna yazed said...

haha... byknya trimas... xlarat aku nk mngeja. tp apakn daya... aku mmg seorg yg baik hati. hoho... anytime mie... dh lme xsmbt b'day2 mcm ni. last smbt b'day mas n gerek aku. b'day rumate aku aritu smbt kt bilk n cupcakes. aku ada hajat jgk nk bli cupcakes. tp sori... si pmbuat cupcakes ku t'amtlh bz... huhu... nextime k mie...

Anonymous said...

heee....next time di taun depan ye yanna...tak pun...untuk majlis aku nnti...hehe...boley2.... haha....^_^

yanna yazed said...

eleh... b'day aku dl k... wtlh surprise kt aku. tp gdluck lh coz aku sng predict surprise. huhu... sbb tu gerek aku xpndai wt surprise. asyk kntol je...

Anonymous said...

ish ko nie.... laen kali tau pun wat la tatau...kecian kat gerek u...tgk la taun depan cane...dah last sem kan....takkan setakan celebrate ngan telur ngan tepung..akan ku pikirkan ape yg terbaik untuk kamoo...hehehe.... ^_^

yanna yazed said...

huhu... baik.. aku tggu (dgn pnuh hrpn). klu xde, siap ko. aku blk bata dr tgkp aku kna PHS. haha...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com