we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, May 5, 2009

1 more to go~~

ah, akhirnya... countdown yg aku kira down jugak akhirnya... hari ini, 5mei2009, adalah paper t'akhirku... ketika aku sdg mnaip entri ini, aku belum lagi mnduduki exam tu sbb exam aku petang (2.30pm, KTF)... aku dh slsai mmbaca. tapi biasalh... bkn 100% masuk. hm... knp lh aku kna amik subjek komputer... bukan diaplikasikan dalam mngajar pn... tp, terima jelh... xrugi belaja juz takut sia2 blaja je... phm tak mksd ayt aku td? takpelh, abaikn... aku ni mmg byk rungutn. slalu je mrungut psl semua. so, tak pentinglh ye...

subject : PROGRAMMING II (VISUAL BASIC)
time : 2.30pm - 4.30pm
venue : KTF

so, kwn2, doakn aku yek... dh tak larat lh sem ni nk study lagi. stress benar2. tapi, abis exam pn, aku takleh balik rumah lagi... ats arahan bos besar sy (cik siti hasmah), sy kena stay di bilik kelab utk siapkan poster... malam ni kita trus discuss lh ek as... cepat siap, cepat kita semua boleh balik. aku bkn apa... aras aku ni, aku sorg2... wawawa... aku takut...

ok, ganbarimasu yanna... abis exam pegi b'gambar dgn dak2 kelab... nk bawak kamera tak? takut pulak, klu bawak, byk sgt kamera, kang taktau mata nak pandang mane plk kang. hehe... nk g tgk wayang lh... dh lme sgt tak jejakkn kaki ke panggung. he... nk ajk gerek, agk2 dia nk tak?

ok guys, wish me luck...



05052009 ~ 11.48am
bilik aku ~ u7a-903

2 comments:

rul ehsan said...

wawawa....gud luck n selamat bertugas yer cik yanna...hahahahah

yanna yazed said...

time ct ni... ada apa2 kje kosg x? aku boringlh klu dok rumah je...kje charity pn xkshlh... aslkn aku ada bnda nk wt kt rumah...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com