we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, May 24, 2009

Australia?? UK?? USA??

aku nk g abroad. nk sgt... dulu, aku dpt peluang. i mean, result spm aku kn ok. aku dpt intrviu mara belajar oversea. tapi sebab aku ni mmg foul bab2 intrviu, aku tak lepas. dapat hidu bau pejabat mara je... tapi takpelh... bukan rezeki aku. kita kena terima. mak ayah aku pun tak letak harapan tinggi sangat. huhu...


tapi kini... aku rasa t'ingin sgt. aku prnh ckp, skurgnya... g mlncong oversea pn jadi lh... tapi aku tau aku nk lebih dari tu... actually aku nk... rahsia... gerek je tau... hoho... target pertama aku...

UNITED KINGDOM



aku nk g sini sebab cam best je... london... buckingham palace... best2... and everything lah... yang penting, tujuan utama aku nk pegi oversea ni sebab aku nak main salji. haha... lantaklh org nak kata niat aku lari. tapi tipulh sape2 yang tak t'ingin pegang salji....


second choice aku... aku nk g...


AUSTRALIA

the reason nak pergi sini? mestilah kangaroo... koala bear... tipulah korang tak t'ingin pegang kangaroo atau koala bear. huhu... aku pn nk g petik apple. amy cite mcm best je. hm... aku nk, n aku nk jln2 musim sejuk. nak rasa orang putih punya sejuk sama tak dengan musim hujan kita. huhu... dh tntu lain... saje je nk tau beza dia... best2...






p/s : i would love to go there... if there's anything that can change ur mind, pergilh... bwk hrpn mak ayah... diorang mesti hepi tak larat and usaha macamane cara pn nk g lawat ke sana... i'll go with them too... and, klu lh kita leh exchange tmpt... i'll do anything... hope u realise it before its too late...






24052009 ~ 10.03pm
rumah aku ~ ruang tamu-hall depan

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com