we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, May 19, 2009

komputerku sayang~~

hm... dh bbrapa ari dok rumah. boring tapi nasib baik ada twilight saga. takde lh aku boring takde buat apa2 kt rumah. tapi sebab eager sangat nk tahu pasal bella and edward, aku baca gile laju. sampai adik aku sound suruh baca slow sikit. kang kalau dh abis baca suma, aku nk buat apa pulak kt rumah. memang betul dia cakap... tapi aku serius tak sabar nak abiskan breaking dawn. fyi : aku dh ada breaking dawn. mak aku belikan. huhu... kini, hanya twilight aku takde. nak mintak sape pulak ek? huhu... cikna, jgn kedekut. belikan utk i tau. muroh jo... kupik awok ni...

tapi arini, aku nk cite pasal komputer aku. komputer aku ni usia dia dh sebaya usia aku dh utm. aku beli masa sem1 sains komputer iaitu tahun 2005. and to my surprise, komputer aku masih bernyawa. tak macam kawan2 aku punya. yang seangkatan dengan aku semua dh tukar komputer mereka. komputer ataupun laptop. tp kawan2 aku mostly pakai laptop. aku pnya pn laptop tapi aku suka panggil komputer.

tapi walaupun dia masih bernyawa, dia sudah tak sehat mcm dulu2. tak boleh run program berat2. yelah, komputer aku ni zaman bila punya. so ada benda2 yang dia tak support. and bengangnya, bila panas sgt, dia trus t'padam. huhu... kalau buat assignment tu, mau naik angin jugak tapi nasib baik ada auto recovery. huhu... kalau tak, mau jugak aku gigit skrin komputer ni. hehe...

and yang paling aku risau, engsel utk bukak skrin laptop aku ni dh patah sikit. risau gile aku. aku ni jaga lh dgn pnuh perhatian and kasih sayang. kalau kt utm memang aku tak tutup komputer aku ni. aku biar je dia ternganga. aku jaga molek2. taknak dia sakit2 ketika tutup bukak tu. tapi ni kat rumah, ada 2 orang jejaka kt rumah aku ni yang tak pikir utk jaga property aku mcm aku jaga. jejaka kecik jaga jugaklah. elok2 dia tutup after pakai komputer aku. yelah, aku dh warning, apa2 jadi kt komputer aku, aku amik dia punya. tapi masalah aku sekarang, jejaka besar. dia pakai ganas2. ish... bengang aku. semalam patah lagi sikit. aku ni belajar ada lagi setahun. aku jaga molek2 komputer aku ni, biar tahan lagi 1tahun tapi kalau gaya kasar2 mcm ni... mampukh? uhuk2...

komputerku sayang... bertahanlh... aku bergantung kepadamu sayang... uhuk2...



p/s : i tak mintak apa2 lagi... i tahu i 2nd. so, julai nnti lh... u juz be prepared. semalam i tak cakap, taknak u tnsion. ni kalau u baca, paham2 lh k...






19052009 ~3.12pm
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com