we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, May 11, 2009

HAPPY MOTHER'S DAY

semalam... hari ibu... aku and boy saje je tak wish. mak aku bad mood tu... hoho... aku and boy t'gelak2 kt dapur. cikna smpai around 10 something. then, mulalah adegan masak memasak. cikna masak carbonara. cdpnya meratah time atas dapur. huhu... udang yg fresh. tp cikna beli udang sikit sgt semalam. carbonara belum siap, udang dh tinggal sikit. hehe...

aku suruh boy tempah cupcakes pada kawan dia... saje nk try kawan dia buat boleh lawan maziah tak. hehe... nampaknya... aku lagi suka maziah punya. mak, cikna, abg jan and kak anne pun sama. tapi tak boleh lh nk compare kn. sebab 2,2 memang b'beza. kek dia b'beza, icing pun same. tp icing dia mngingatkn aku pada kek2 b'day aku masa kcik2 dulu. rindu pulak t'rasa. hehe... tp aku agk angin lh... janji nk amik kul 1pm. sekali dia kata tak sempat siap. boleh amik kul 3pm. mau menyinga aku. aku cakap tak boleh, nk pukul 1pm jugak. tp still tak boleh siap... tp takpelh... kul 2pm siap jgk akhirnya... nsb baik rumah dkt. kalau tak, ada aku bg discount kt diri sndri kang,. huhu... inilh hasil cupcakes "HAPPY MOTHER'S DAY"


aku ada listkan makanan2 yg aku nk ada time smbutan HARI IBU ni... tapi sebab mak aku tak sihat... tak dapat lh... tp lumayan jugak mknn semalam. tak cukup perut rasa... antaranya adalah :

  • carbonara seafood (cikna masak)
  • pizza hut (super supreme & tuna viva - abg jan beli)
  • char kuew (abg jan beli jugak)
  • cupcakes ( boy support coz aku tgh kering)
  • air? air cikna's invention (cdp gilak)

diena and aqiel pun ada semalam... diena makin nakal. suka memerintah. macam2... penat layan budak tu. bila tak dapat apa dia nak, dia nngis. huhu... and dia duka hempuk adik dia. aqiel pulak, mcm blur2 bila kna lepuk. dh t'biasa agknya. hehe...




p/s : b'day mak nk suh ayah support plk kek. boy and adik dh abis kering duit. huhu...




11092009 ~ 2.50pm
rumah aku ~ ruang tamu-dpn tv

2 comments:

kasihkumanja said...

huhuhu..
ader namer sy dlm ni..
suka2..
maceh sbb still suka gn cup8 sy...
hem jgn compare2 tak baik..
ahakzz..
setiap org bbeza2..
neway t.kasih yer...

yanna yazed said...

huhu... btl2... stiap org ada keistimewaan sndri. awk lain, dia lain... sje je nk try bnda br. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com