we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, September 19, 2010

happy belated birthday sayang... ♥

hello2... baru lepas ambil jubah dan ber'hanging dengan cik pisang, cik saf and incik daus. letih gelak and letih minum kopi pahit. hoho... apa pun, dapat size yang di ingini tanpa cacat celanya. dan dapat ber'SB setelah sekian lama kepingin. hari ni ambil java chips after trillion time ordering choc cream chip. hoho... and seronoknya coffee testing with the baristas! a new experience. thanks to Kak Jun, Uncle Hisham, Fizi and Bal. our new friends at SB Jusco Taman Universiti!

okay2, hari ni actually nak cerita pasal birthday gerek aku. hoho... yang telah terjadi pada tanggal 11September2010 bersamaan 2Syawal. birthday gerek yang ke-24. oh hoi... tahniah yang, u dah dewasa. hehe... tapi di sebabkan raya, kami sambut secara berjauhan. hoho... aku di KB, dia di Pontian. dan betapa bengongnya aku, siang 10Sept tu bergaduh sebentar dengan gerek. aku merajuk over2 dan malam tu aku tidur awal konon nanti detik 0000 11Sept aku bangun wish. tapi sedar2 dah pukul 2am. hoho... sorry again bebeh. bukan sengaja. letih beraya kan. and bukan merajuk. serius time tu tidur tak larat dah badan2 ni.

jadi akhirnya... setelah 8 hari berlalu, aku baru nak menulis di blog ini perihal hari ulangtahun gerek yang montel2 gebu2 meletop2 dan mantop2 itu... sorry yang, walau apapun, niat untuk menulis memang ada. tapi mood raya kan. so i tulis pasal raya dulu yek. u tak marah kan? u sayang i kan? u sayang i lebih kan? i tahu tuuu... thank you yayang yang montel. lalala~

okay, lihat gambar ini dengan teliti. dengan teliti ya. jangan tenung over pulak. aku marah okay.


soalan : siapakah gerangan orang di dalam gambar ini? A. yanna. B. gerek. jawapan anda? of course lah gerek. tak pakai tudung tu kan. ish korang ni... hehe...

korang rasa kan, muka kitorang sama tak? aku pernah jugak terdetik macam sama. but tilik2, macam lain. sekilas tengok gambar dia, tiba nampak muka aku. aiseh... muka aku macam lelaki atau muka dia macam perempuan? huhu... dulu makcik aku pun sebut muka gerek macam aku. aku tilik lagi. adoi... muka aku ni tak hensom lah ek maknanya? tapi... muka gerek aku cantik kan? macam aku. kikiki... (siapa tak ngaku, dia jeles... lalalaa~)

di kesempatan ini... saya ingin mengucapkan syukur kerana diberi peluang untuk mengenali gerek saya. gerek saya yang memahami, penyabar, sweet dan suka gelak pada lawak saya yang kasar, over dan tak kelakar. pandai jaga hati saya. hoho... semoga you are really meant for me. hope you are still the one i see after my prayer. insyaAllah... Aminn...







p/s (i) : dah ambil jubah. semua size yang di ingini tercapai. ish, macam gabra nak naik pentas. nanti macamane agaknya rupa aku yek. hehe...

p/s (ii) : experience Coffee Testing with Starbucks Baristas was awesome! tapi aku tak tahan pahit seh. menyengat sampai telinga tuuu... i need sugar. i can't black coffee. hoho...

p/s (iii) : malasnya nak pergi sekolah esok... ohoi... kerja tak siap lagi. terasa macam zaman sekolah. dah nak habis cuti sekolah baru mengadap homework. he...






19092010 ~ 6.11pm
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

zack_blossom said...

besday gerek ye...semoga pnjg umur dan murah rezeki k...

*aah la..muda ade same kit...orang tua2 ckp if muka same, jodoh sgt kuat k..=)

yanna yazed said...

hehe... tulh nor wiwi pernah upload gambar yana. tapi dia tag gerek plk. huhu... insyaAllah kak, doakan yek. amiinnn...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com