we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, September 29, 2010

Happy Graduation Day~

at last... aku bergelar graduan UTM. huhu... bangga seh. setelah 5 tahun struggling mencapai kecemerlangan (tak adalah cemerlang sangat. huhu...), semalam, aku menerima ijazah daripada Datuk Naib Canselor UTM. love his speech! sangat suka dengan Dato' Zaini Ujang. my idol! nak jadi macam dia. even pangkat tinggi gabak2 besar, still humble and berbual dengan students tanpa rasa janggal. suka sangat.

okay2, gambar takde banyak sangat sebab aku tak dapat transfer gambar dari handphone. apa masalah entah handphone aku malam ni. takmo detect USB kabel pulak. ai... time2 teruja macam ni dia masalah pulak. tapi picture hari ini semua dari kamera gerek. huhu... ini dia. walau nampak belakang aku je pun, aku tetap nak tunjuk. ketika, momen aku mengambil ijazah daripada Dato' Zaini Ujang. oh... gabra. aku praktis bukan main kat belakang. tapi bila sampai atas terus blurr. hehe...


ni ketika baru keluar dari dewan. mula2 tu semua orang hilang. parents aku hilang... cikna hilang... gerek hilang... abang aku pun hilang. so, tunggulah sorang2 kat depan masjid. at last, nampak cikna and gerek datang bawak bunga. oh, hepinya! nampak tak muka teruja senyum sampai gusi tu. hoho... dari kiri, from cikna, makayah, gerek.


okay... family picture. without amir. tapi takpe, dah take picture awal2 dengan dia. so tak ralat sangat. orang busy lah katakan... so terpaksalah. still, sangat happy sebab semua ada. plus, dapat pass special. so 5, 5 dapat special place in hall. boleh saya lambai2. hehe...


then gerak ke pesta konvo nak tangkap gambar studio. oja datang beli bunga jugak. oh, my favourite flower! i mean, aku memang target bunga ni. yang aku sebut bunga Majang jual tu. gerek ushar2 tapi salah. jadi... Oja lah pemenangnya! hehe... thanks jah, love you always! ada lagi 2 hadiah tak dapat upload lagi. dari Roy dan KJ and also from Saf. thanks you guys. terharu den...


dan ini makcik kesayangan yanna yang gebu2 mantop jengjengjeng. hehe... cikna. thank you for everything. thanks for always be there for me. love you always forever and ever.


akhir sekali... gambar favourite. angle aku tak tengok kamera baru cantik agaknya. haha... thanks to my jurupicture a.k.a Mr. Gerek de Cuddly Bebeh Cun2 Meletop. kerana menangkap every special moments. slek pulak bateri asyik habis. ish!


okay ni mak kata hadiah konvo. yeay! gambar aje dia kata. aiseh... haha... tengok abang macam jeles je kat aku dapat kereta kan. haha...







p/s (i) : oh seronok... tapi... tak cukup rehat. lesson plan pun buat pagi2. hoho... ni sebab nak update blog, lesson plan tak sentuh lagi. hehe...

p/s (ii) : esok macam tak dapat pulangkan jubah aje... ish, nak ke UTM. mahu ronggeng2. kenapa 2 minggu ni masa macam pack gile? tolong... nak enjoy konvo.

p/s (iii) : gerek balik tak minggu ni? lambatnya you nak datang ambil I. ish... lambat macam kura2. ish lagi!

p/s (iv) : bila jawapan KPM nak keluar ni? oh tolong... permudahkan jalan rezeki aku Ya Allah...






29092010 ~ 9.30pm
rumah aku ~ bilik aku

7 comments:

Anonymous said...

big congrats to you yanna..comelnye bunge pink yang besar tuh..=)kwi

Anonymous said...

nice pic.muke berser2.senyum xnmpk mata.hahaha

yanna yazed said...

kwi : huhu... kan, cantik kan. i berkenan but mahal sangat. huhu... akhirnya ada org bg. hehe... hepi =))

anon : huhu... konvo bebeh. sape xhepi. aku snyum cm cikgu sepol. haha...

miSzRiE said...

congrats kak yana! :D

yanna yazed said...

terima kasih sarah!

orange maniac said...

haha.senyum xnmpk mate. er.kire mcm mashimaro la eh?

yanna yazed said...

kuasam ko ni. hoho... hepi xlarat tu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com