we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, October 2, 2010

Happy Birthday Cik Na ♥

hello korang... niat di hati nak update blog semalam. i mean kelmarin (30Sept2010) tapi disebabkan banyak kerja dan keletihan yang melanda, tak jadi. he... plus, khamis tu aku ada solat hajat untuk budak2 nak menduduki PMR, SPM and STPM. aku tak ada tugas tapi entah, macam rajin pulak kan nak datang. haha... akhirnya, aku menjaga anak seorang cikgu ni. dia bertugas jaga meja VIP, kena jamu2 pengetua and orang2 jemputan. anak kakak tu sangatlah baik. nama dia Yusra. agah sikit terus gelak. terhibur i menjaganya. macam teror je jaga budak. padahal budak tu memang senang di jaga. haha...

okay2, seperti telah tertera di atas... entri kali ni istimewa dedikasi untuk makcik kesayangan aku. Miss Zurina Yusoff yang menyambut hari jadinya pada 1Okt2010. Happy Birthday Cikna! sayang you sampai i bila2. bukan setakat sayang, sayang giiiiillllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee!!!

trivia mokna :

  • sangat kuat membebel. kadang boring dengar but tak bagi kesan pun kat saya. hehe... so, kalau dia bebel tu, kena pandai ubah topik so dia berhentilah bebel. cousin2 aku yang lain tak pandai cut dia punya bebel. tu yang diorang tak tahan. cuba korang buat muka tak paham. sure cikna senyap. hehe...
  • sangat pandai memasak. huiyo... tanya ajelah kawan2 aku yang pernah rasa masakan cikna. nasi kerabu? nasi dagang? nasi lemak? nasi ayam? chicken chop? carbonara? spagetti? mashed potato with gravy? u name it, she got it all. heh!
  • sangat gagah perkasa mempunyai tenaga seperti Badang. huhu... aku panggil makcik aku ni Iron Lady. plus, dia kerja kat kilang besi. lagi sesuai kan? hehe... dia ni macam tak reti penat. memang sangat payah sakit or demam or sewaktu dengannya. tapi bila terkena, terus terlantar. huhu... payah jadi versatile ni.
  • sangat banyak baju kaler gold atau choc. dan dia selalu lari tema hari raya. haha... if kitorang kaler maroon, dia kaler gold. bila kitorang gold, dia maroon pulak. huhu... tahun ni, kitorang hitam/kelabu. dia hijau. jauh gile beza. hehe...
  • there's alot more. kang senaraikan kat sini panjang berjela orang tak larat nak mengeja pulak kang. hehe... what ever pun, aku nak cakap, cikna is very versatile. dia bisa lakukan segala2 nya. dari kerja perempuan, sampailah kerja lelaki. esok dia main wrestling tangan pulak kang. hehe... jangan main2 dengan cikna oi...

ha, sila lihat gambar ini... nampak tak mokna tu kuat membebel? huhu... sambil dia mekapkan aku, sambil dia membebel. "kenapa habis hilang mekapnya? eye shadow pun sampai hilang... jangan nak lap lagi muka tu..." antara bebelan dia. hehe...


To Cik Na,

Happy Birthday, semoga panjang umur murah rezeki.
I love You with all my heart. you are always there for me. and lift me when i'm down. i'm very grateful because Allah sent you to me. i will lost without you. Thank You Allah!
Hope you love the gift i bought for you~






p/s (i) : tiba2 rasa sangat happy. ada orang kata untungnya aku because of the bad luck. hehe...

p/s (ii) : berkejaran ke sana ke mari hari ni. sebab seorang student accident. so semua rushing ke sana ke mari juga. last2, dapat tanam 1 pokok aje. kikiki... ini tidak adil! tempat tu tanah liat okay. mana pokok boleh hidup situ. ish!

p/s (iii) : okay yang. i love you =|

p/s (iv) : to the people i love... thanks for being empathy. jangan lupa belanja. yeay!






02102010 ~ 2.26am
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

orange maniac said...

haha.cikna ny besday sape masak utk dia. moge pjg umur. tp gile klaka la gmba dia mekap u tuh

yanna yazed said...

smbil mekap smbil mmbebel. hoho... xde msk pape. dia bz dgn aktiviti company dia. huhu... but i already bought a present for her. actually 2 presents. hehe...

Anonymous said...

sejak bler lala jd orange maniac ni hehe...happy birthday cikna!!!aku penah jumpa skali je...~~~Los

yanna yazed said...

hehe... u jmp yg aritu take pic lh ek? he... atleast u know her by my house.

** MuNi OnYa ** said...

hehe...slalu dgr u crite tp at least i dpt jumpa gak hehe...

yanna yazed said...

haha... kn. sbnrnya i lupa u guys xprnh jmp. bl u sbut br i recall back. aah seh... i xprnh bwk u jmp mkcik i. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com