we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, October 6, 2010

Feltwishes giveaway

hai... saja je bukak blog suka2 nak tengok apa yang best. then ternampak ada news update from 1 blog yang aku selalu order jugaklah time UTM dulu. handmade kraftangan menggunakan felt. mula2 tu aku tengok2 aje blog ni. introduced by Cik Maziah, si pembuat cupcake. then barulah start meng'order. barang first aku order ialah handphone casing. aku order 3. untuk cikna, piza and amy. dah puas hati, order again. he... buat macam benda gantung2 kat kereta gerek. then... order book cover untuk planner. he... yang ni, aku paling suka!


cute kan? ni colour pilihan aku sendiri. then aku sebut lah benda2 yang aku nak ada kat bookcover tu and dia design kan. he... suka. ramai orang tanya aku buat sendiri ke? he... saya bayar sahaja. nak buat memang tak reti. sampai sekarang orang yang nampak mesti tanya, "eh, cantiknya... beli ke buat?" the price is also reasonable.

then, tiba2 terdetik kat kepala. aku tak pernah ada baju couple dengan gerek. sebab aku memang tak suka baju couple. entah, geli. hehe... so, kami beli baju plain. colour pun lain2 tau. and minta Haida, si pembuat felt buatkan huruf2 kami. designed by gerek. then Haida yang buat. love it!


dan kepada mereka yang berminat, boleh layari ke blog beliau di... http://feltwishes.blogspot.com/. you guys can design sendiri atau mintak dia designkan. specialist in making handphone casing and keychain. semoga Haida terus sukses!





p/s (i) : setelah sekian lama asyik balik lambat, hari ni aku tiba dia rumah pukul 3pm. kejap lagi nak tidur. he... penat!

p/s (ii) : have to watch my words during teaching. kadang2 ter'over. ish!

p/s (iii) : ohoi... hati kembang kuncup berbunga2 riang. ohoi... oh mama...

p/s (iv) : lusa Amir Ridhwan balik! jangan nak sedut duit gue yek! gue kena simpan duit untuk kisah klasik masa hadapan. haha...






06102010 ~ 4.22pm
rumah aku ~ bilik aku

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com