we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, October 2, 2010

infinity of thank you... =)

hai2 korang... tak tidur lagi ke? aku sebenarnya nak tidur awal. ikutkan hari ni bangun lambat tapi entahlah... maybe macam penat otak. tu yang cepat letih agaknya. huhu... then, plannya nak tidur awal tapi tiba2 teringat ada cerita Ghost Whisperer pulak. hoho... aku memang sangat minat cerita ni. plus, cik hapisang pun suka. masa cuti hari tu bosan tak ada benda nak buat kat rumah, kitorang discusskan benda ni. haha... macam topik perbincangan. and minah tu tiba2 msg aku panggil aku Uncle Eli. haha... tak pasal2.

okay, entri kali ni aku sebenarnya nak mengucapkan terima kasih kepada insan2 yang banyak membantu aku selama ni. insan2 yang memberi sokongan dan dorongan aku untuk menjadi insan yang lebih baik. terima kasih tidak terhingga kepada mak and ayah. tidak boleh listkan apa yang mereka buat. terlampau banyak. terlampau banyak yang telah diorang buat untuk aku. untuk cikna. yang sentiasa paham dengan situasi aku. yang angkat aku ketika aku jatuh. terima kasih.

untuk gerek. my beautiful rival. i don't know if i can make it without you holding my grip. you keep me sane. you keep me safe. and you surely make me wants to be a better person. hm... i mestilah pilih yang bijak kan. yang mempunyai visi dan misi. yang berusaha memperbaiki diri. indirectly, aku sendiri macam nak compete nak jadi lebih baik. hehe... dan kepada kawan2. man is not an island. so, mestilah perlukan kawan2. banyak belajar dari kawan2 jugak. life is like a rollercoaster. ketika di atas bagaimana. bak kata kawan aku, kentut pun wangi. dipuja2 bau kentut tu. huhu... tapi bila bawah, amal kebaikan pun nampak macam dosa. hoho...


to cik hafiza and cik muni... you guys help me alot during my final year, final sem. thank you. i don't know if i can be that cool if weren't for you guys. and despite the things that made me unhappy, you guys bring me light. light that i long... light that i am very grateful for. maybe they will say i'm lying. or they want to say, they know me. but truthfully, i am hard to be predicted, to be understood. but i know what i'm feeling. so when they say i'm lying, it means they are the one who are lying... thank you guys for been there for me. for not ditching me. for not accusing me like they did. for accepting me and not judging me. and of course, for helping me in everything.

thank you also for nor wiwi... thank you for being neutral and not judging anyone of us. thanks for the peaceful retreat at your room and also your bed. hehe... serious macam taknak bangun. love you always.






p/s (i) : kali ni rasa betul2 lonely... thanks for not understand.

p/s (ii) : seriusly... memang dah nampak 1 hikmah. hehe... mastura! you lift up my mood

p/s (iii) : can hardly wait to meet my two little angels tomorrow. tak sempat beli pape untuk diorang. oh rindu...

p/s (iv) : boleh pulak pos laju cuti hari ni. tensionnya aku!

p/s (v) : love the pic. bibir pink you all... haha...






02102010 ~ 11.00pm
rumah aku ~ bilik aku

13 comments:

orange maniac said...

huhu.sayu je rase. ganbatte ne~

yanna yazed said...

huhu... ni entrti ubah blnja yek. hehe...

** MuNi OnYa ** said...

ptt la aku rse len mcm je bunyi rupanya yana nk minta blanja...hehe pisang ape lg...stkt ni ko je y dh bekerja ngan penuh gaya slaen yana hehe...klu u nk blanja i sggp turun JB haha...lack...x sangka u tulis cmni huhu...i terharu wakaka...^_^ ~~~Los

yanna yazed said...

haha... its just lately ni i'm thinking alot of the people who always been there for me. some people are like leeches. mlekat. dh knyg diorg pn blah. haha...

haha... xleh blah ayt piza bkrja dgn pnuh gaya. piza skrg mekap tau!

orange maniac said...

bila mase plak mekap. xde mase weh.
natural beauty je..hihi. yg beli2 tu sume pass kt ela dah. lol

wirda ahmad said...

yana oh yana...muah muah...take care and all the best sis!!!

yanna yazed said...

piz : eleh, u bwk lip gloss g sekolah seh. haha... n thnx for the deodorant spray yg u always bwk. pnyelamat i. hehe...

kwi : thnx kwi! thnx very the strong. hehe... i nk b'kg kt melaka jgk. <3 melaka. haha...

** MuNi OnYa ** said...

mari beramai-ramai jd org melaka hehe ^_^...piz pki make-up hehehehe...bekerja dgn penuh gaya kewanitaan haha...

yanna yazed said...

i mmg nk ke sna. pray for me ya bebeh. dpt ayer keroh jelh tp. but still we can hangout jgk! hehe...

Anonymous said...

hehe laling...i act nk amek gmbr konvo tu but nmpk plak ur komen...klu setakat ayer keroh tu hehe anytime we can hangout bebeh~~~Los

yanna yazed said...

hehe... i pn xtau. pk intrviu i jd cuak. tp apakn dy... i hv to go through it again. my luck! haha...

** MuNi OnYa ** said...

wat do u mean u have to go through it again???

yanna yazed said...

what i meant is interviu. hate it!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com