we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, October 11, 2010

photoshoot yanna, fiza, daus~

hai2 you alls... aku hari ni amatlah mengantuk. nggak tahulah mengapa. ni pun sedang mengantuk. tapi benda still hot lagi walaupun pictures konvo aku dah agak basi. haha... tu yang nak update ni. mak ayah aku keluar, so keadaan rumah agak tenang. aku dah makan nasi goreng petang tadi, kenapa masih lapar ni?? makan sosej nak? black pepper from ayamas. ai, makin kecur pulak di kala mengantuk ni. he...

okay, hari ni aku nak upload lagi gambar2 yang di capture oleh sang perkasa tough2 bombombom tu : Encik Firdaus. haha... tak banyak dia edit. ada few aje. so aku upload yang dia edit and yang aku suka ajelah ek. hehe... gambar pertama! UTM di hatiku. buat bentuk love sikit korang!


hello2, gambar yanna berkonvokasi. gambar ni... aku rasa... aku... seksi lah... haha... entah mengapa but i like it! sexy back! i mean, sexy shoulder lah yek.


then, picture couple pulak... comel2 kitorang ni kan... hehe...


ha... our favourite picture. serious cun seh... pandai tak photo capturer kami cari port? huhu... dia pulak yang yeye nak kitorang bergambar. huhu... nice2. love it! ada banyak lagi gambar tapi penat nak tunggu loading. huhu... nak resize macam malas aje. hehe...


gambar2 bawah ini pulak gambar2 ber'hanging bersama semalam. huhu... daus pun udah gian SB. weehhuuuu... welcome to the club bebeh! aku masih setia bersama choc cream chip. daus pulak starts with java chips and hafiza as usual, caramel latte. gambar pertama; gambar si Ikan Nemo. haha...


gambar kedua, si Ikan Nemo di sumpah menjadi manusia. tidak biasa dengan mata manusia ye. huhu... gelak jantan gile aku tengok picture di ketika di SB.


dan... gambar ini pulak sesuai di letak di blog hafiza entri 'awak busuk~' tu. lalala~ piz, mana spray D ko?


and last but not least, i think, my favourite picture captured semalam. huhu... fyi korang, gambar2 hanging ni, tak ada muka aku sebab aku yang meng'capture. haha... bangga sebentar dengan diri sendiri. he... kembang2kan lobang hidong 5 saat!







p/s (i) : again you all... if nak hire Encik Daus tu, bolehlah direct to him or contact me to get his number. harga nego baik punya. amatur lah tapi... for me, i suka!

p/s (ii) : apa daya... i memang camera conscious. i suka kamera. huhu...

p/s (iii) : counting weeks. counting weeks to done with teaching. counting weeks to wait for my another parents. counting weeks to go to bai's. yeay!

p/s (iv) : yayangku yang sayang montel2 cikebum... nak BB please... iphone pun jadilah. lalala~ demand tak larat haku ini!







11102010 ~ 9.48pm
rumah aku ~ bilik aku

4 comments:

orange maniac said...

hahaha.saya wangi

yanna yazed said...

saya juga! si nemo ni korek idong kot... lalala~

** MuNi OnYa ** said...

i like the last pic haha ^_^

yanna yazed said...

i love it too... nmpk cweet aje. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com