we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 20, 2009

1st lesson swimming class

semalam (khamis, 19nov2009), aku dan piza menghadiri kelas pertama berenang kami. he... punyalah semangat. kelas start pukul 4.30pm, aku keluar rumah pukul 3.15pm sebab nak pergi ambil piza, pergi UTM ambil kickboard dari Dr. Anizu dan straight ke swimming pool Taman U. excited walaupun hari hujan.


sampai swimming pool dalam 4.15pm, tunggu instructor renang kami tak sampai2. he... NUR FATIHAH RAIMI. siapa2 yang berminat nak ambil kelas berenang, bolehlah hubungi dia ni. budak final year sport science UTM. dia caj murah je. 1 sessi (sejam setengah) rm10. tapi entry pool bayar sendiri yek. kalau kat Taman U, sebelum 5pm rm6. selepas 5pm, rm10. kalau students, tunjukkan matrix card, rm7.35.

pada hari berkenaan, kami belajar sedikit je tapi cukup memenatkan. blow bubble. macam warming up lah. fa suruh buat 50 kali. rasa macam nak lemas. haha... then fa ajar kuak dada. tak terus belajar semua. buat gaya kaki dulu. kaki pun dah cukup mencabar. then guna kickboard apply apa belajar tu. tu pun macam apa masing2. si piza lagilh. tenggelam timbul. last2 berenang on the spot. kikikiki... tak bergerak. sori piz, cant help laughing at u. he...

ini gambar fa dengan piza. aku cameragirl mestilah takde dalam gambar.


habis kelas, kami makan! misai, jangan jeles. kitorang pergi ainoni. gerek and piza tak pernah rasa. so bawaklah diorg ke sana. punyalah lapar sampai lupa nak tangkap gambar makanan. dapat2 terus ngap. gambar pinggan kosong jelah yek. he...
gerek tak makan. biasalah, nak makan mak dia masak. aku : tomyam ayam + nasi goreng kampung + telur mata. piza : tomyam daging + nasi putih + ayam halia.

p/s : next class on monday. nak try pagi pulak. harap2 tak panas sangat. takut burn. huhu... gerek ke jerantut lagi. then KL. adeh...








20112009 ~ 10.44pm
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

amyzainal said...

haha...fa ke yg ajaq..kiki..ok lah tuh, pompuan..aku ni laki cina..kui kui...tak selesa...huhu, tringat blajaq buble tuh, cam nak semput, pastuh bajaq tenggelam..huhu.....
wah..ni wat aku nk p pisa ptg ni, lama tak berenang..hoho..
windu ainoni..tp windu lg pada org yg bwk aku p makan sana...hukhuk....=(

yanna yazed said...

haha... fa pn cite dia laki cina yg ajr. laki pkai spender. hehe... pgg2 kaki. nsb lh dgn fa je. sng nk wt2 lawak pn slesa. lglh aku asik gelakkn piza. rs nk lemas asik gelakkn dia. hehe...

haha... ms mkn tu mmg xpndg kiri kanan. lupa yg gerek aku ada. mkn xhengat kn. lapar... nextime bwk sndwich, tikar... piknik sblh pool. hehe...

hafizAH said...

haha..bab ak sakit..klu xsakit..hehe

Anonymous said...

ok2, reason ko cukp munasabah utk diterima. hehe... blaja apa esk ek? cant wait!

amyzainal said...

hi...aku nya instructor pun pakai spender...kiki...ee...tak nak pk..kui kui kui..weh. cuba pas swimming jgn makan yg tak hegat2, baru exercise mkn tak hengat, cana berat nak turun...kikiki~

yanna yazed said...

ah... i dun care. asl puas hati. hehe... dh pnt2, reward dri. hehe... mmg best lh.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com