we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, November 28, 2009

~selamat hari raya aidiladha~

hari ni (28nov2009, sabtu), hari yang amat meriah dan memenatkan untuk kami sekeluarga (kecuali boy sebab dia tak sehat and tido je. if penat pun sebab kena dukung diena. huhu...). hari ini, hari kedua raya korban dan parents aku ada buat korban belakang rumah. kan lembu 7 bahagian, so dia share dengan ex-pengetua SMTPJB dan kawan dia. dan disebabkan korban lembu di belakang rumah, rumah kami buat sedikit makan2. tukang masaknya (seperti biasa) : MISS ZURINA.


before anything, nak tunjuk lembu yang telah dikorbankan sebelum ia dikorbankan.


ini pulak ketika telah ditumbangkan. tak sempat tangkap gambar selepas ia ditumbangkan.


ini CIK BEY dan anak2 saudara kesayangannya. tugas dia tadi dukung budak2 ni je...
















masakan pada hari ni tak sempat tangkap gambar semua sebab semuanya busy. cikna masak : gulai kawah, ikan goreng + ulam2... sup tulang... mak pulak masak breakfast kitorang : nasi goreng kampung dan nasi goreng sardin.


ini gambar "pencapaian terbaik 2009"... hehe... pelapah kepala lembu terbaik paling bergaya kampung kastam. (hint : tengok kasut).






p/s : esok hari dating. yeay! new moon, here i come!! after that, stimboat at Rawa.





28112009 ~ 8.25pm
rumah aku ~ bilik aku

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com