we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, November 24, 2009

2nd lesson swimming class

semalam (isnin, 23nov2009), aku dan piza sekali lagi menghadiri kelas berenang. kali ni nak buat pagi, sebab kena balik naik bas. gerek pergi jerantut. kalau petang, lewat pulak nak balik kan. so, dengan semangat waja nya kitorang sampai UTM around 9 lebih. sekali dapat tau, kolam bukak pukul 1pm. adeh mak... lama tu nak tunggu. so, buat keputusan pergi kolam taman ungku tun aminah. nauzubillah... kotor. but kerana semangat, kami teruskan dan mengabaikan yang lain. he...

kali ni, piza menunjukkan improvement. dan mula nak berlagak kerana kali ni, aku pulak yang slow. haha...semalam berlatih kaki kuak dada je. memang sangat letih untuk mendapatkan kaki yang perfect. rasa mahu tertanggal kaki ni. apatah lagi tertendang piza sekali. huhu... macam nak tercabut. he... semalam ada juga acara selingan. kami buat MUSHROOM FLOAT and ada satu gaya anjing berenang. lupa pulak nama dia. doggy swim ek? tak ingat.

ada juga acara menangkap gambar. ini antaranya :


ini kami bersama instructor; FATIHAH.


dan seperti biasa, selepas berenang, mestilah kena makan. dan menu kami semalam adalah; PROSPERITY McDonald's. puas hati gile dapat makan. hehe...



ni maklumat tambahan. kerana hanya tinggalberdua di rumah; mak ke indon, boy kat kolej. aku dan ayah jalan2 cari lampu dan tv baru. aku end up berkenan satu kerusi ni. nanti aku dah kerja, aku nak beli. warna biru okay. haha... i like it so much. selesa duduk di dalamnya. best.





p/s : hari ni rasa sangat seronok. mak balik dari indon. boy balik dari kolej. cikna pun balik kejap lagi. gerek pun balik dari jerantut. best2. seronok....






24112009 ~ 4.42pm
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

hafizAH said...

muke xbulat plak masing2..
ble pkai swimming cap tuh

yanna yazed said...

then kelabu dahi and kaki. hehe... aku siang mlm pkai safi skrg ni. poyo gile rs.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com