we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 6, 2009

~happy 1900 days~

haha... hari ini, genaplah ae (stand for azuan and eliyana) yang ke 1900 hari. nak tahu berapa tahun? bahagi lah dengan 356 hari setahun tu. takpelah, biarlah aku jawabkan... 5 tahun 2 bulan and still counting upwards. huhu... lama tu... tak sangka kan? jangan tanya aku. aku pun tak sangka, okay.

sebenarnya hari ni patutnya result SPA gerek keluar. aku excited sampai tak nyenyak tido. tak sabar nak bangun pagi nak tengok result dia. tapi plus excitednya sebab kitorang dah janji nak date hari ni. breakfast with charmee, may favourite. huhu... cedap... walaupun dia siap lambat tadi, aku sanggup tunggu. hehe... sori yang if u pergi kerja lambat tadi.

pada 12am semalam, aku menunggu detiknya 12am sebab nak tangkap gambar kat blog aku ni. haha... inilah hasilnya walaupun tak berapa cantek. gerek ada tangkap gambar jugak. but aku lupa nak ambil dari dia. so... this is my capture. he...


breakfast kami pula... aku : charmee... gerek : koloh mee.





DY,


HAPPY 1900 DAYS TOGETHER



ILOVEYOUSOMUCH,


YESTERDAY, TODAY, TOMORROW....




~ae eternity~





p/s : result SPA tangguh lagi. letihnya tunggu... istikharah okay yang... iloveyou.






06112009 ~ 10.46pm
rumah aku ~ bilik aku

3 comments:

KJ-kun said...

tahniah...nanti jgn lupa hantar kad aku k hehhe

amyzainal said...

tahniah jugak...couple yg m'jadi contoh utk aku...kikiki~

yanna yazed said...

kj : tq2... xkn ku lupakn dirimu itu wahai kj. krn daku mau hadiah gabak2 dr kamu. lalala~

misai : haha... yg buruk jgn plk amik cth. sesungguhnya yg baik itu dr Allah, yg buruk itu dr diriku sndri... eceh... tazkirah sbntr.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com