we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, November 13, 2009

outing day with HAFIZAH!!

hari ini amat best!! yeay! janji dengan cik hafizah nak pergi UTM. sampai bilik kemas2 sikit. then dr. aireen call... hoho... no need to come and see her anymore. then menuju ke bilik piza. dia sebok ngemas2. budak sakit tulang belakang. buat kerja pun slow. haha... macam nenek kebaya. kikiki... hafiza aka nenek kebaya. then menuju ke K9. puan marzilah amat best. suka2!!

kemudian ke bilik piza again. dia kemas lagi... aku nak gosok baju yang renyuk seribu... eh, apa ni?? hahha... gelak jantan aku... piz... shhh... dont tell anyone. malu aku tau... hehe...

menuju ke Umall... pisau cukur at 2.30pm. karok time!! inilah gambar aku dan piza sedang berkaraoke. bayangkan jelah cool blog tu kitorang. kikiki...

dari kiri : hafizah, yanna



pisau cukur amat best! pasal intan berkawan baik dengan bella. diorang ni aim orang2 kaya je. intan ada sugar daddy; datuk salleh. bella baru kalah dalam competition. macam2 terjadi atas cruise masa bella nak ngorat seorang datuk. dia jugak berkenalan dengan seorang budak gigi besi yang rupa2 nya anak orang kaya juga. suka dialog fazura, "oh my gucci, oh my prada, oh my louis vuitton, oh my dior"... memang best lah. dari 10 aku bagi 8 bintang. hahaha... syok2. ni gambar sebelum wayang start. kikiki... macam minah jakun 2 orang ni.

dari kiri : yin, yang


dan ini, wayang yang aku tunggu tahun depan release; CIRQUE DU FREAK... yeay! darren shan my favourite. vampire again. kisah darren shan yang jadi vampire atas syarat yang dikenakan oleh seorang vampire yang dia jumpa di sarkas freak. menjadi vampire pada usia muda dan terpaksa berpisah dengan family. best... banyak sambungan dia. ada 10 atau lebih kot. tak ingat. i've read all books. best! 1st vampire before i know edward cullen. pontianak di hati. hahaha~~

peringatan : kiri tu bukan vampirenya. kanan tu yang vampire. haha... kiri tu nenek kebaya.






p/s : lepas balik, pergi shopping dengan mak ayah. yeay! hari yang seronok walaupun ada sedikit gangguan perasaan berlaku selepas habis pisau cukur. tapi takpe... naik bas! best!








14112009 ~ 12.15am
rumah aku ~ bilik aku

3 comments:

hafizAH said...

best2..

amyzainal said...

piza makin chubby...hee.awat tak beli cool blog utk aku skali..kecek ati ah.(berkata sambl berlalu pergi)

yanna yazed said...

piz : piz, jomlh new moon. ko tdo je. xpe... aslkn byr sndri duit tiket. kikiki... aku xde kwn nk tgk ni...

misai : haha... klu aku pos GRAPE MILK SHAKE fav ko pn... drpd kaler purple, jd kaler hijau. wow... apa rs nth. hehe..

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com