we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, October 16, 2009

BANAFE Village~~

korang pernah dengar tak BANAFE village? tempat baru ni. dulu cikai2 je tempatnya. then dia upgrade. memang cun lah. siap masuk METRO lagi. layanan 5stars, harga kaki lima. menarik kan? tapi aku takdelah tergerak nak pergi try2 ke hape. tapi last 2weeks (dah lama tak update blog, busy amat... huhu...), cikna nak belanja. dapat untung jual apa entah agaknya... and sekali menyambut birthday dia.

cikna bagi choices kat aku. nak TGI Fridays ke, BANAFE Village. aku katalah BANAFE lah. sebab tak pernah try. TGI dah pernah makan. so ari sabtu malam tu sama2 lah kami ke BANAFE. dengan harapan makan western yang amat sedap (orang kata).

ni tengah order. lama gile nak order sebab menu dia panjang2. and waiter dia pun takleh nak describe kat kitorang. hm... tak syok langsung.

























gambar bawah ni, birthday girl. walaupun birthday dia, dia pulak yang treat kitorang. hehe... thanks cikna. love you always.














ni pulak makanan aku. boleh lah tahan sedap. tapi fish and chips kat bomba lagi sedap. murah pun murah. huh!!

overall daripada 5 bintang, aku bagi 1. kerana, order mak aku tak dapat. waiter sendiri tak sure tentang menu. kitorang order fries dapat mashed potato. dia kata nanti hantar dalam mangkuk. sampai dessert abis pun tak nampak rupa fries. makanan mahal (kononnya harga kaki lima tu kan) and kecik je daging2. ayah aku pesan black pepper sos sampai sudah tak sampai2. abang aku order nasi putih and lauk2. lauk sampai, nasi takde. nak makan dengan apa oi!! macam2 lagi yang aku tak puas hati. tak larat nak taip.

tapi... dessert dia sangat sedap. waffle choc dia sangat sedap. banana cheese dia pun sedap. itu jelah jadi penyedap hati.


ini satu2 nya gambar aku malam itu yang aku ambil. hoho... mata bengkak je kan. tak cukup tido tu. balik UTM tu pun sebok nak buat kerja lagi. hoho... busy2.


ni pulak gambar adik aku. bergambar poyo ala2 model jam pulak. yelah, baru beli jam baru. aku macam berkenan pulak. nak beli jam baru lah. hoho... eh takleh, aku still sayang esprit aku tuh. walaupun kurang puas hati sebab asyik berkarat je. ish... 2 kali dah hantar kedai.





huh!! inilah yang dikatakan indah kabar dari rupa. tapi overall, we had our family time together that night. walaupun aku terkejar2 nak balik utm before 12am. kang ada aku takleh masuk pulak kang.






p/s (i) : hari ni result SPA gerek keluar. tapi betul ke hari ni sebab tak keluar2 lagi linknya.

p/s (ii) : cikna buat open house. nasi dagang... here i come. lalala~~








16102009 ~ 2.16pm
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

~RoY @ AzRuL~ said...

hahaha..yana kalo ada coklat, ada krim, semua jd sedap...kuikuikui....amboi yana...mesti kamu da bertambah2 sihat skrg ni ek..hehehe

yanna yazed said...

tak roy... seriusly waffle dia sgt sdp. waffle dia pn prisa choc. rangup. aiskrim dia pn stil keras. mmg mantap lah. tu jelah penyedap rs ati daku yg mmbara ktika itu...

hehe... maaflh... tmbh2 sehat daku ini.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com