we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, October 6, 2009

mode : busy teramat sangat

di kala ini... aku hanya mempunyai 2 hari lagi untuk menyiapkan chapter 2 PSM 1 untuk di hantar kepada dr. faizah. dia macam tak mengharapkan apa2 dari aku... macam dia tahu aku ni pemalas. aish... malu2... busy ni.


malam ni, aku nak pulun abis2. nak refined chapter 3 then buat chapter 2. mampukah aku? bak kata gerek, kita tension macamane pun, banyak kerja macamane pun., mesti dapat hantar jugak assignment tu. dia kata ni kan prinsip budak universiti. hmm... point to ponder. inilah meja aku. nampak macam kemas tapi sebenarnya tak kemas langsung pun.


ha, lupa nak cerita pasal cupcakes maziah buat untuk kawan mak. anak dia birthday, so nak buat lah birthday party sekali dengan open house. sangat cantik elmo. kawan mak order kek kecik bentuk elmo and cupcakes elmo jugak. inilah gambarnya. cun kan? i love cupcakes... yummy...



okay, sampai di sini sahaja entri kali ni... nak start buat kerja. banyak gile assignment ni. ai... doakan aku sehat tubuh badan untuk push diri siapkan semua kerja2 ni.






p/s : gerek dah nak balik jb dari kl. setelah 3 hari di sana, gerekku pulang jua kepadaku... windu...






06102009 ~ 8.24pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

amyzainal said...

ish...ish..kalau ye pun entri kali ni nak wat2 bz...kat desktop laptop tuh..biar le microsoft word....kiki...... ni ym je....hehehe....^___^
ganbatte ne!!!

yanna yazed said...

huhu... chaiyok!! working on DA. nk siapkn b4 12am ok x? aftr tu smbg PSM. cne aku nk bg dr.faizah ni... questionnaire xwt lg ni. adeh...

KJ-kun said...

hahaha baru tahu kesusahan kitaorng PSM dulu2 hehe
good luck

yanna yazed said...

iya... mau pengsan ni. esk 3 assignments kna submit...

DIE! DIE! DIE! DIE!!!!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com