we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, October 1, 2009

selamat hari jadi makcikku~~

hari ini adalah hari ulangtahun makcik kesayanganku... MS ZURINA BINTI YUSOFF... adik kepada emak aku, mak saudara yang paling aku sayang. dia lah yang jaga aku dari besar tapak tangan (ni memang menipu sebab aku lahir besar... hoho) sampailah kini. MY MAKCIK, MY FRIEND, MY CIKNA... (cikna, jangan nangis pulak baca tu... huhu)

disebabkan hari ni birthday dia, dia orderlah cupcakes dari si pembuat cupcakes favourite ku; cik maziah. cikna nak theme pink, purple, biru. dia nak bunga orkid tapi maziah tak reti buat. so, aku orderlah suka2 hati aku. eh, makcik sy ni... cerewet pulak dia. dah suruh kita pilih, tak suka pulak. hoho... jadi aku and gerek pergilah hantar pada cikna di sri alam.

hari ni... aku mintaklah gambar2 yang dia capture, nak letak dalam blog. punyalah gedik dia hantar gambar. hoho... jangan marah makcik. inilah dia makcik saya yang amat saya kasihi...



ini pulak some of the cupcakes. yang lain mesti dah kena baham ni. makcik saya ni macam rimau sikit. iron lady lah katakan. hehe...



CIKNA...


HAPPY BIRTHDAY. MAY YOU WILL ALWAYS IN ALLAH'S BLESSING.

I LOVE YOU SO VERY MUCH....



LOVE, YOUR NIECE;
NURUL ELIYANA YANG SANGATLAH COMEL


sori tadi lupa nak upload pic ni. pic weekend aritu time aku tido rumah cikna. kami makan kfc. tengoklah betapa excitednya makcik saya dapat makan kfc. hehe...





p/s : dah jumpa dr. faizah. lega for a while. kena full blast minggu ni. next week kena hantar 3,3 bab. chaiyok yanna!!







01102009 ~ 11.14am
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

amyzainal said...

hoho.... hepi besday to cik na!!
dah jumpa dr adlina jugak (macam tak jumpa je rasa)
adoi...
huhu!~

yanna yazed said...

aku di rumah diena ni... bising gile diena. huhu... rindu bdk kcik ni. mulut xberenti b'cakap. adik dia pn sme. hoho... windu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com