we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, October 20, 2009

teringinnya.........................(T_T)

adeii... actually baru last week makan cedap2 ni. tapi tengok2, selak2 gambar... aish, macam sedap je. bukan macam, aku memang tau benda tu sedap... jadi... tapi... uhuk2...



aku dah beberapa hari teringin sangat bubur. last week actually dah makan. tapi tak sedap. aku taktaulah lidah aku yang pahit atau memang bubur tu tak sedap. yelah, last week aku kurang sehat. sebab tu cari bubur. tapi amat mengecewakan. mematikan mood makan aku yang baru timbul ketika itu.



minggu lepas, boleh di katakan minggu makan. memang bantai makan apa2 jelah yang gerek pelawa. dia pergi jerantut. hari rabu aku pergilah makan ayam penyet dengan amy sambil menunggu kepulangan dia. sudah sekian lama aku tidak menjamah ayam penyet di sana. dan kecewa sekali lagi. entah... hari tu aku rasa ayamnya tak sedap.

hari khamis pulak, makan pizza hut dengan amy. tak sempat tangkap gambar sebab makanannya datang 1,1. tak boleh nak tangkap gambar semua. then malam tu gerek dah janji nak makan sama2. dia sekarang on diet. so selalunya aku makan, dia tengok. kali ni, aku kata kalau dia tak makan sama, aku pun takmo makan. so, destinasi kami... stulang! beli nasi goreng seafood. tapi gerek tak mo makan area2 situ. so kami pergi ikan bakar!! adei mak... pikir je dah kecur....



menu kami : nasi goreng seafood stulang, ikan pari bakar tepian tebrau, cikong sejuk dan teh panas (gerek aku kan macam org2 tua... minum pun mau panas2 je)



hmmm... tapi masih, aku tak dapat bubur nasi. uhuk2...









p/s (i) : amy ajak midnight papadom. kikiki... entah kenapa, aku makin sayang kat amy. hehe... bukan entah kenapa, aku tau kenapa. tapi... saje je nak bubuh entah kenapa... valuing friendship. lantaklah pompuan tu nak sebut apa2 pun. maaf, state kurang stabil lagi.



p/s (ii) : gerek outstation esok. aku pun tak tahu ke jerantut or KL... dia pun tak bagitau aku. aku kena tanya ke? hmmm....











20102009 ~ 7.50pm
bilik aku ~ g17-217

6 comments:

hafizAH said...

xpe la..xya pk lg..
dia pon xpk pasal ko..
enjoy!!!!

yanna yazed said...

bkn stakat pk... dia xabs2 lg. slama ni aku mcm kwl prasaan. not anymore. huh!!

amyzainal said...

wow......!~
btul ke ko syg aku ni?? haha....terharu..kang banjir johor nie kang..kuang..kuang..kuang...
piz...piz...piz...kamu jgn jeles..hee......

yanna yazed said...

mengong lh... haha... 2,2 aku cyg. piz, blnja aku mypren. lme aku ngidam xdpt2 ni. hoho... jom mkn bsr aftr dpt duit workshop!

amyzainal said...

yeay!! aku pun suke cadangan tuh... aku cadangkan kite g mkn my pren, then g makan ikan bakar.. pastu aku cadangkn jugak kite g midnite, tgk wayang...amacam?? kikiki...xtreme!

yanna yazed said...

huiii... gile best cdngan ko. klu lh dpt duit survey yg sem lps tu, aku on sumanya skali yg ko cdgkn tu. hehe... best2. sgt best.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com