we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, October 29, 2009

hari kurang bernasib baikku... uhuk... =(

semalam... punyalah semangat ber'aerobik'. serius macam dah lama tak pergi aerobik. balik exam 4.30pm tu terus ready2 nak pergi. padahal aerobik pukul 5.30pm. hehe... piza pun sampai bilik aku awal. memang semua dalam mode aerobik lah. dr.faizah pun ber'ia2 ajak kitorang. lagilah aku semangat sebab dah tak takut pasal psm. hehe...


dah sampai tu, tunggu lah mereka2 yang beransur2 datang... instructor pun nak setup2 laptop semua. aku nampak lah pakcik ni tengah main bola dengan budak kecik. aku dalam hati, "orang nak start aerobik ni, pergilah main jauh2. kang ada bola kena kepala kang..." amy kata muka pakcik tu bengkek je time kitorang masuk ramai2. huh, aku peduli apa...

sedang aku berangan2 seorang diri... gedebuk!! aku blank kejap. then bila dengar suara piza baru aku sedar bola kena kepala aku. benda first aku sebut;

"nasib baik gigi tak gugur"

sakit woo... sampai gegar gigi aku. pakcik tu sengaja menunjuk protes agaknya geram kitorang kacau dia main. eii... aku pulak geram. tak say sorry pulak tu. aku yang kebengongan. after tu reti pulak nak blah. before aku kena bukan main lagi taknak stop main. ni ke trainer utm? tendang bola pun pengkor. mengong. yang jadi mangsanya aku!! sakit tau!! nyaris2 aku nangis semalam tau. tapi pikir balik, kang mood aku spoil pulak. takkan aku nak jalan kaki balik blok sorang2. huhu.. sedih...

overall... aerobik semalam sangat best. walaupun kepala bengong2 loncat2, stil bersemangat. resultnya, arini badan aku dah start sakit2. ni gambar semangat kami ber'aerobik'. seronok gile!! bollyrobik!


ni pulak piza yang excited terlebeh ber'bollyrobik'. hehe...



balik dari aerobik, lapar... pergi k11 cari makanan. beli kuew teow wantan. budak2 ni pergi cerita kat abang wantan tu... habis dia haruk aku. dia kata, "mane kepala kena hantuk bola ni..." geramnnya aku! at the end, aku tak makan pun wantan tu. tak sedap! masak megi ayam. lagi best!!



p/s : petang ni ber'aerobik' lg. amy sudah jatuh cintan dengan instructor tu. lalalala~~









29102009 ~ 3.41pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

amyzainal said...

seyes..seyes...tangkap cintan aku ngan dia...huhuhu.... leh tak request wat tiap2 ari ....hahhaa..sabar ye yanna, tak dek plak dia arini, kalau ade, aku nak wat kepala dia macam bola...kahak!~

yanna yazed said...

hahaha... dia bwk pompuan cntek seh. suka gile aku tgk step dia. cun gile. mcm bdn tu dicipta utk mnari...

aah, nsb baik pkcik tu xde. tp xnk jgk aku msk klu dia ada. trauma. hahaa...

~RoY @ AzRuL~ said...

hahaha..yana dok tanya pasal gigi, sbb gigi tu aset penting dia...tanpa gigi, mcmane la yana nak melantak kan...rugi la eh...heheheheh..
ala, kamu ni yana...kalo aku, aku taram aje bola tu hantuk ke kepala pakcik tu smula..ngan kau garang, ngan pakcik tu kamu takut eh!! huh

yanna yazed said...

hahaha roy... daku time tu blur... blank tb2. mcm t'kjut. kna hentak sekali daku trus jadi seorg yg lemah lembut. kikiki... nextime no lah. i kna mmg i bg sekali org yg hentak kepala i tu. siap2... sape brani mess lah with me. he...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com