we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, September 29, 2009

mastura hasim... =)

dalam entri kali ni... aku nak cerita pasal member baik aku sorang ni. yang aku kenal sepanjang aku di utm, sampailah dia grad dan hingga kini... MASTURA BT HASIM.

dia ni roomate aku masa first year masa aku still science komp. kitorang roomate 1 sem je. tapi rapat sampailah sekarang. dulu duduk dengan dia takde masalah. selesa tapi biasalah bila dah tinggal sekali mestilah ada je rasa tak kena tapi semua tu boleh di overcome dengan baik sekali. hehe...

raya kali ni, dia raya dengan kitorang. ini sudah kali kedua dia beraya dengan kitorang. budak ni orang sarawak. so, kenalah berjimat cermat. tak dapat balik sarawak selalu. so, rayalah di semenanjung. best gile aku rasa. ada peneman nak ke hulu hilir. kalau tak, aku sorang je perempuan kan. he...

inilah dia mastura; kawan baikku. i love u so much...


dan ini pulak gambar kami sebelum pergi meronggeng tengok wayang. cerita UP. cute sangat cerita tu. baju kami sama. mak beli. he... comel dop?








p/s : aku actually ada kelas pukul 11 ni. nak buat kerja sikit tapi hampeh. pemalasnya yanna ni. adeii... tolong....







29092009 ~ 10.00am
bilik aku ~ g17-217

6 comments:

Anonymous said...

eh bj sm time kuar g cs ker...huhu

yanna yazed said...

aah, sme... huhu... boy cm bengang je. jalan pn jauh2. he... lntklh, kami xkesah pn.

amyzainal said...

boria anak tanjung?? kekeke...

yanna yazed said...

haha... nsb aku xnyanyi and mnari kt cs tu. hoho... nnt aku pkai bj ni kamu tgk ek. rm15 je. hoho... promo2...

suriram said...

thnx yanna.ushk..t kite g nonton wayang lg.

yanna yazed said...

huhu.. baik. no pron pny. bl lg ko nk dtg cni?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com