we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, September 26, 2009

congratulation hussna... =)

hari ini berlangsung majlis perkahwinan kawan saya... NURUL HUSSNA BTE ABD RAHMAN... fyi, inilah kawan pertama aku yang kahwin. excited sampai berdebar masa on the way tu. hehe... dalam pikiran, kawan aku ramai tak? diorang still kenal aku tak? mak hussna still kenal aku tak? adeh... macam2 aku pikir. he...

kitorang just kawan2 sekolah rendah je. so yang datang adalah beberapa kerat je... 6 orang je yang datang. inilah kami... tapi seronok sangat... mengimbau kenangan lalu. ketua kelas, ketua pengawas, ketua pustakawan. hehe... kelakar2.


inilah dia kawan aku yang aku kenal since tadika and sekelas dari darjah 1 sampai 6. terpisah after tu lepas masing2 bawak diri melanjutkan pelajaran. PUAN NURUL HUSSNA BTE ABD RAHMAN bersama suami. sori yek... tak ingat nama. tapi rasa2nya... ENCIK MOHD RAZI BIN MARIKIN. tahniah untuk anda berdua.


ini pulak gambar kami bersama pengantin... punyalah kecoh time nak naik pentas ni. hehe...


dan ini, gambar special... huhu...



selamat pengantin baru untuk kawanku... semoga kalian menghadapi cabaran suka duka alam perkahwinan bersama2. tahniah2... nak kahwin jugak!! huhu...





p/s : esok dah balik utm... banyaknya assignments. potong stim bercuti raya. huhu...






26092009 ~ 7.50pm
rumah cikna ~ ruang tamu

2 comments:

amyzainal said...

haha...amek gambar bersama pengantin...dpt seket badi...cptlh ko kawin...hihi...^__^

yanna yazed said...

woi... org xpggil badi lah. org pgl berkat. huhu... badi tu dh jadi lain. huhu... doaknlh aku yek. dh xsbr jgk nak kwin ni. hehe... nk kaler tema apa ek....

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com