we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, September 11, 2009

happy birthday to Mohd Azuan

hari ini (11092009) adalah hari kelahiran gerek saya yg ke 23. akhirnya... penantianku berakhir. gerekku udah 23. hehe...

pesanan2 :

dah makin besar. kena makin matang. kena pandai jaga awek. kena pandai simpan duit. kena pandai beri komitmen. kena pandai bg nafkah kat awek. kena cepat2 lakukan tanggungjawab. auuw... malu pulak. huhu...

dy, sempena hari yang i suka ni (eventhough u tak berapa nak suka birthday), i nak ucapkan selamat ulangtahun. moga panjang umur dan di murahkan rezeki. moga u cepat2 sikitlah, lama i tunggu ni. huhu...


perancangan b'day gerek :

takde perancangan actually untuk surprisekan gerek. nak suruh farhan plan, ceh, semuanya busy, tak boleh nak contribute dalam misi memeranjatkan gerek. so, aku pun tak plan apa2. amy pulak dari siang dok tanya2... aku blurrrr....

last2 hampir 12am 11092009, kami come out dengan plan untuk pergi memeranjatkan gerek di rumah. tapi bukan sambut di rumah lah. just bawak dia keluar. aku cakaplah aku pergi sahur dengan amy. bebel dalam msg itu ini until sampai depan rumah dia. aku pn call...

"yang, tengah buat apa?"

"baru baring2 nak tido... i tengah taip msg nak balas u ni"

"yang, pergi siap g... i kat luar rumah u ni"

"ah, yeye je u ni" (gerek laughing)

(yanna laughing) "eh, tak caye pulak dia... tengok depan rumah ni"



huhu... akhirnya, misi memeranjatkan berjaya. millions of thanx and credits to amy and hasrul (kikiki... biar pakcik meremang bulu roma baca). without u guys, i tak boleh memeranjatkan gerek i. thank you so much.









p/s : hari ni buka dengan family gerek. mak dia nak masak2 katanya... huhu... boleh tengok nur kasih jugak. tiba2 nak abc bomba. hmm....









11092009 ~ 1.29pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

amyzainal said...

hoho...jgn kata pak cik..aku dengar pun nek meremang bulu roma...cikkam ttp cikkam...bukan hasrul...hihi...
epi besday to gerek!~
cpt2 skit...lama yanna tunggu...hu...

yanna yazed said...

huhu... pakcik hasrul... eeuuww... suh dia angkat sumpah tkr nme. pakcik faizul. wakaka... nngs pkcik dgr aku ckp gini...

aah gerek, cpt ckt. i dh lme tgu ni. huhu...

amyzainal said...

hee...pak cik kambing lh plg sedap!~ yeay!~

yanna yazed said...

ambiguous tu ayt ko... ha, jwb2... kikiki...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com