we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, September 14, 2009

berbuka di VIVO!!

yeay! sedap gile berbuka pada hari itu (sabtu, 12092009). aku plan nk gerak dari utm after asar. tapi budak2 ni semangat sangat. pukul 3 setengah dah gerak dah. semangat gile kan? kikiki... asar pun kat sana. ops, lupa cakap. kami berbuka di jusco tebrau. jauh gilak kami pergi berbuka kan?


jalan2... shopping2... tapi sebelum apa2 terjadi, kami pergi book tempat dahulu di VIVO. yummy... kami nak makan cheese baked rice. aku memang suka cheese. lagi banyak lagi aku suka. si amy ni, tak berapa minat tapi dia semangat nak makan jugak. huhu...

ini muka2 tak sabar nak order. padahal dah order awal2. huhu...














tengok aku, sopan je... hehe... ha, marahlah tu. ni blog aku yek. nak ngutuk kat blog sendiri yek. kikiki...
inilah makanan kami... amy and yanna : chicken and mushroom, hem : oriental.
ini kami bersama air. sedap nampak kan? huhu... aku punya coke je. tapi nasib baik order coke sebab makanan kami sangat memuakkan. huhu... yanna : coke, hem : choc brownies mushmallow, amy : iced choc. yummy...


ini muka2 gelojoh... nampak tak ketidaksenonohan mereka ini? hehe...














nampaknya, aku lagi tak senonoh. terjelir2 lidah. cedap woo... kecur ni. nampak cheese tu macam getah? cedap............



kemudian, apa menu kami? aiskrim!! nama dia devil ice-cream. best gile macam setan. kakaka... ada brownies kat dasar dia. sangat best. tapi disebabkan perut kenyang gile, terpaksalah makan sikit2. hehe....














aku dengan 2 sudu tak sabar menghabiskan aiskrim yang sedang menggoda tekak ni. huh!




selesai makan, kitorang kejar2 nak maghrib. gile penuh masjid. macam best pulak rebut. ramai umat Islam yang MANTAP! cayalah!!


ehem2... lupa nak cakap, aku dah beli tiket nak tengok orphan. gerek sampai 8 setengah. wayang pukul 8.45pm. syok2... seram jugak bunuh2 orphan ni. serun tengok. and tak sangka cerita dia lama. aku sampai utm 11 lebih. huhu... tak sempat sahur dengan gerek. hm...




p/s : esok gerek interviu SPA. aku pulak yang nervous. hmm....





14092009 ~ 10.39pm
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

amyzainal said...

ish... huduh gmbr yg ko pilih...tp huduh lg lh gmbr ko.... yg terjejer kuar lidah...hahahahahaa...
nway..had fun!! nnti leh p makan askrem tuh lg...sangat lah sedap...napa lh kat penang tk de vivo..kalau tak leh pekena org penang...adui...rugi2...mlm ni ais kacang jom~~~
nk ajak sapa????

yanna yazed said...

uit... huhu.. yelh, mstlh aku huduh jgk. kang ko mrh aku mcm mroyan kang. hehe... cdp gile ek, mcm setan. huhu... aku nk try kek yg ada choc kt dlm tu. ok x?

jom!!! ajk hem lh. xkn dia nk tolak prmintaan t'akhir kita sblm raya. hehe... btl jgk, xusah ajk rmai2. kang mood lari. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com