we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, September 8, 2009

mode : benci

sekarang ni... aku... ai... aku sangat teruk. sangat2 teruk. ai... susah nak cakap. yang penting... aku telah lakukan satu benda yang teruk. tapi... kenapa aku still rasa kurang rasa bersalah? even aku tau aku salah? arrghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i hate this week. aku benci ke? kenapa? ai... i'm confuse. i'm stressed...

this sem, aku stress lain macam. aku stress yang terus hilang mood. aku nak balik rumah. aku nak jumpa adik aku. aku nak jumpa diena. aku nak tidur atas katil kat rumah. aku taknak dok UTM lagi dah.................. betul ke? kenapa?

aish.... kepala aku serabut. kenapa aku macam ni? keadaan mengawal aku. sepatutnya aku yang mengawal keadaan. tapi sekarang........................ aku hilang arah tuju. aku hilang fokus. kenapa?




p/s (i) : sy bukan sengaja. sy tak dapat mengawal perasaan. u know me better. is it?

p/s (ii) : ayah is on the way. sori yah, susahkan ayah pulak... nak balik rumah...



09092009 ~ 3.24pm
bilik aku ~ g17-217

5 comments:

intan baizura said...

yanne..nape??

yanna yazed said...

hm... no big deal intan. tekanan perasaan je. huhu...

amyzainal said...
This comment has been removed by the author.
amyzainal said...

huhu...hilang fokus?? itu sgt ketara... sabarla yanna, nsb ko better dr others kat luar sana..
ko blklh, blk akn membuatkan kite lg tenang...blk lh, biar kan aku berbuke ngan hem...kahkahkah...
ko tau tak, td aku p tekan duet ngan hem,aku pkai slipar sebelah len..cm ari tuh jugak...aduyai..aku pun hlg fokus....!~

yanna yazed said...

kahkahak... sakit tekak aku ms gelak jntn td. kikiki... ko mmg. nsb xpkai slipar aku. aku aritu pkai slipar ko sbb mamai. main harung je. lgpn, ko bwk slipar aku g bilk ko tu apsl? huhu...

aku mingu ni xblk rumah. nk tgk nur kasih kt mne ni??

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com