we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, September 12, 2009

hari bergambar seTESL... lalala~~

hari rabu lepas (09092009) kami budak2 TESL 4th year ada sesi bergambar. (aku actually tak tahu untuk apa)... so, di sebabkan kami ada 1 kelas je hari itu iaitu kelas UHB yang mengikut pilihan masing, sesi bergambar adalah selepas kelas itu.

kitorang dalam kelas reading ada 5 orang TESL sahaja. punyalah excited nk bergambar. semua berpakaian cantik2. bermacam2 kaler. dayah kata, "TESL, tomorrow dress to kill okay". nasib baik aku tak cari baju yang ada pistol ke, senapang ke... kuikuikui...

antara gambar2 sebelum sesi fotografi...

ni gambar most malays in our class. si pei ni tu memang suka mencapub dalam posing kitorang. and gaya dia macam tu lah... huhu... aku rasa aku amat gelap memakai tudung biru.

gambar ni bukan menunjukkan aku rendah yek. gambar ni aku rendahkan badan sebab si amisai kat belakang tu kang tak nampak pulak. huhu...

gambar ni actually sepatutnya piza takde coz dia tengah bergambar dengan kak wiwi. sekali dia habis bergambar dengan kak wi, dia berlari mencapub kat kitorang. dengan gaya yang daring pulak tu. huhu.. aku terpaksa menjengketkan kaki di sini kerana ramai orang berkepit. he...














ini gambar aku and amy dengan payung. ada banyak lagi accesories lain untuk digunakan time gambar tak formal. huhu... panas terik ketika ini. tu yang aku pilih payung. huhu...




p/s (i) : gerek ke jerantut esok... hm... nasib baik satu hari je. sebab selasa gerek ada interviu SPA. doakan gerek saya ya kawan2.

p/s (ii) : GHP going to tebrau city this evening. berbuka bersama GHP. sian amy semalam buka sorang. he...






12092009 ~ 2.47pm
bilik aku ~ g17-217

3 comments:

amyzainal said...

weh..nk jugak gambar2 tuh..tmbh yg aku bersama payung itu..sgtlh cummil...kihkihkih...
mmg sgt kasihan saya berbuke seorang smlm....
sayuR je rasa ati ini...kihkih....
yummy...sedapnye cheese baked rice.....
ko blk kang singgah la ais kacum..hihi...(nak jgk!)
kang blk penang,terbyg2.....

yanna yazed said...

huhu... ok2, insyaAllah xjnji sbb takut lmbt kang gerek aku xsmpt nk hntr blk utm. aku kna jln kaki dr pak guard. kikiki....

yeay!! cheese baked rice jgk and the orphan! yeay!

amyzainal said...

huhu.....kenyang dh..sok aku buke sorang..=( sedey...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com