we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, September 18, 2009

hari2 terakhir puasa~~

nak start dari mane ek? dah beberapa hari aku tak update blog. biasalah, bila dah sampai rumah. macam2 kena buat. so, i start with tuesday, 15092009...


date : 15092009
day : tuesday
agenda : 1) berbuka beramai2 bersama TESLove
2) supper bersama 4JOM

petang tu dikira hari terakhir most TESL berbuka puasa di UTM. jadi kami membuat keputusan untuk berbuka puasa beramai2. cedap gile. bila kak wiwi yang handle, memang puas hati lah. makanan cedap, banyak. aku bersama piza, ishu dan cikyah berusaha menghabiskan makanan. tak pandang kiri kanan dah (ini mewakili aku sahaja... kikiki) aku takde amik gambar2. kalau nak tengok, boleh ke page amy shazren yek. dia upload banyak gambar.

okay, malam pulak. aku tak pergi terawih. serius mengantuk coz hari itu kelas aku dari pukul 8am sampai 4.30pm. aku tak balik bilik pun. so badan rasa amat tidak selesa. huhu... kemudian malam tu baru nak terlelap, beberapa makhluk tuhan paling seksi mengacau aku tido. aiseh... huhu... akhirnya, melayan jugak ke k11. kononnya nak minum2 je. last2 nampak karom. huhu.. aku pulak excited main terlebih asik melanting2. kikiki... sori teo, kita kalah sebab aku.

























participants : anne, amy, yana teo, yanna

_____________________________________________________________

date : 17092009
day : khamis
agenda : berbuka bersama gerek

huhu... excited beb. excited nak berbuka chicken chop kat jalan dhobi. punyalah semangat. siap pakai baju baru. hehe... last2, sampai2, full booked. aiseh... macam mane ni... keciwa saya. gerek apatah lagi... round punya round, nak pergi makan mane ni... akhirnya buat keputusan, ke CS. perjanjian awal, STONE GRILL. yummy... makan sampai lidah melecur ke hari ini.













menu kami, yanna : chicken tomyam soup noodle. gerek : marinated chicken chop with fried rice.


dan malam tu... aku ajak ayah aku abc bomba. kikiki... and ada lagi satu tujuan. nak fish and chips. cedapnya....







p/s : tadi main mercun dengan ayah, boy and mas. sakot gile... boy main bunga api sampai luka kaki kena bara api. baru bunga api tu. biarlah dia tak main mercun. merbahaya. he...


19092009 ~ 12.41am
rumah aku ~ ruang tamu - depan tv

4 comments:

amyzainal said...

hoho...macam best je... t kite g makan erk...^__^ camat ayie raya...maap zahir batin...

hafizAH said...

sakot tu ape weh?
new vocab ke?
let me tink..
seram+takot= sakot?
hahaha

amyzainal said...

hoho...biarlh rahsia... *wink*

yanna yazed said...

amy : okep. nnt kita g mkn fish and chips kt rumah aku ek. ms ko dtg amik keta. ok x? huhu...

piza : aah, biarlh rasia... sakot takit. kikiki...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com