we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, September 15, 2009

berbuka di TUNGKU IMPIAN!

huhu.. lately ni entri pasal makan je. yelah, tinggal beberapa hari je lagi nak puasa. so, aku and kawan2 aku memulakan plan untuk berbuka beramai2 di luar. huhu... kali ni, di tungku impian pulak iaitu pada hari semalam (isnin, 14092009).



menu kami :


yanna : nasi goreng kampung + sotong tepung + teh o ais limau


amy : nasi goreng paprik + sotong goreng tepung + oren juice


hem : nasi goreng kampung + telur mata + sotong goreng tepung + milo blended


mena : nasi putih + tomyam seafood + telur dadar + air nangka


saf : bihun pattaya + air tembikai



punyalah panjang aku taip msg menu kitorang sebab time booking tu terus kena bagi menu. huhu... dah lama tak guna nokia, terkial2 aku tiap msg. hehe...


inilah gambar2 klasik kami :




ni hem sebagai cameraman tangkap gambar kami berempat :





syok sangat makan dengan budak2 ni. kelakar sampai nak tersembur rasa. hehe... asik gelak je. and asik berbual je. sangat best. cayalah GHP + SAFNA (safura+mena)





p/s : esok semua dah ansur2 balik rumah. aku pun nak balik rumah jugak. adik aku dah ada kat rumah. syoknya... esok berbuka di hotel selesa. eh, confirm tak ek? he...






15092009 ~ 8.18pm
bilik aku ~ g17-217

3 comments:

amyzainal said...

hoho...bukti ketamakan.....setiap sorang 3 dari 5 org tuh ada sotong goreng tepung..haha... ape lh....
mkn sampai termonyeh2....

yanna yazed said...

kikiki... saf sgn2 nk mkn. yg mena plk wt lawak dpt tomyam seafood. hehe... nk t'smbur2 aku gelak ari tuh. sgt best. nextime kita wt cmtu lg ek...

zulhakim said...

ayam xsembelih supplier cina kafor. tauke bela antu raya

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com