we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, June 16, 2010

blog review ~ Taufiq Azmi

hai2, actually aku takde idea nak update blog pasal kehidupan aku. sebab there's nothing new and nothing i've done these past few days. jadi kerja aku online aje sampai tak tahu dah nak surf apa. last2 aku blogwalking. blogjogging dan blogrunning. untuk yang tak minat tu, aku run lah. walau dalam dunia sebenar aku menghadapi kesukaran untuk berlari. haha...

okay, blog yang aku nak review ada blog kawan gerek. he's an architect, passion in designing shirts and also photography. aku pernah review pasal blog shirts designs dia. ni link ke blognya : http://chronicgerilla.blogspot.com/. dan hari ni, pasal blog photography dia pulak. gerek selalu puji2 lah but yelah, aku tak pernah tengok kan hasil kerjanya. then tengah2 blogwalk kat Chronic Gerilla, terjumpalah hasil kerja photography nya...

Taufiq Azmi photography blog : http://taufiqazmi.blogspot.com/

dia shot wedding pictures, events, photoshoot, engagements and baby shower. antara pictures yang aku suka adalah...

wedding :


engagement :


baby shower @ baby photoshoot :


friends photoshoot :


dan paling favourite : GEREK!

okay, aku tahu gerek aku tak fotogenik. even expert photographer pun tak boleh nak buatkan dia fotogenik. hmm... haha...

love this picture the most. nampak intimate. plus, dah kahwin kan, nak tangkap gambar kiss pun boleh. hehe...



kepada sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat beliau, bolehlah ke blog dia. semua detail ada kat situ... recommended by my gerek. untuk wedding pun dia buatkan short video about the couple. gerek kata sangat nice yang seriusly amat nice. hm, aku tak tengok lagi so this is based from gerek punya cakap2.





p/s (i) : lapar tapi macam tak selera. aku masak tak sedap. haha...

p/s (ii) : tengah tengok Konsert Akhir AF6. cute bila Toi peluk isteri dia. so sweet. yelah, 9 minggu tak jumpa then tiba2 di bawakan khas masa Konsert Akhir. membuak2 lah rindu kan? hoho...

p/s (iii) : ayah tak balik pulak. kalau tak, Pink-A-Deal bersama cik Hafiza Hadi. lama tak makan benda2 begitu... oh hai...




16062010 ~ 2.47pm
rumah aku ~ ruang tamu~depan tv

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com