we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, June 11, 2010

mode : marah!!

hai readers, aku actually tak biasa nak luahkan perasaan kat blog ni tapi... macam tak tahan. okay, straight to the point... lately ni, aku asyik marah aje. kepada yang membaca dan nak kata 'bendera merah' nak naik, anda silap. 'bendera merah' aku bukan dalam masa terdekat ni. haish...

lately ni, aku marah tentang everything. semuanya... ada aje yang tak kena kat mata aku. pasal kat rumah. pasal rutin harian aku. pasal channel kat tv. pasal laptop slow. pasal tak dapat balik KB. pasal gerek. pasal mak ayah. pasal adik aku. pasal makcik aku. pasal cousin aku. pasal telefon. pasal kerja. semuanya...

again, aku tak biasa nak luahkan perasaan kat blog ni. so, ayat aku macam tunggang langgang. and aku tak reti nak tulis in detail. yelah, benda tak elok, takkan nak bagitau satu dunia kan?

apapun... bak kata someone... aku memang LOSER. forever i will be a LOSER. dah seminggu orang tu cakap. but still terngiang2 lagi. Bongok!





p/s (i) : lagi satu, aku kecewa. Jimmy Shanley dah tunang. dan tunang dia bukan bernama Nurul Eliyana!! kecewa!

p/s (ii) : bestnya mimpi Kamal Adli yang kuat cemburu berebutkan aku. dan... ajak dating menaiki private jet. peliknya, gaya Kamal seperti Johan di dalam SyahJihan. apapun... cair...





11062010 ~ 11.07pm
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

4 comments:

noor farhana mohd zin said...

haha
pesanan anda kadang kadang kelaka :)

yanna yazed said...

huhu... sesungguhnya state sekarang amatlah sedang genting. dah tak keruan. tu yang ngarut2.

** little queen ** said...

at least u x marah i haha

yanna yazed said...

haha... nothing should be mad of. klu ada, i taruklh nme u. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com