we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, June 7, 2010

buah hati pengarang jantungku!!

hello2 readers... if u guys follow blog aku dari awal (perasan sebentar macam ramai follower dengan menggunakan terms 'u guys'), aku ada mentioned nak update pasal anak2 sedara aku kan? confuse kan. abang aku tak kahwin lagi tapi aku ada 4 orang anak sedara. meh sini aku terangkan...

family aku ada rapat dengan 1 family ni. relation kitorang memang amatlah rapat. ditegaskn di sini, amat2222 rapat (kuasa infiniti). jadi... parents diorang macam adik beradik parents aku. anak2 diorang macam adik beradik aku. dan cucu2 diorang mestilah anak2 sedara aku. lepas dapat diena, dapat amanie (selang 2 bulan). then setahun kemudian, dapat athirah. setahun kemudian, datanglah aqiel. oohhhh... happy2!

inilah dia gambar2 anak2 sedara aku. dari kiri, Aqiel Ilham, Nurain Amanie, Nur Athirah, Irdiena Alia. shomot sungguh diena. oh... windu!


Along (Sufieza) + Abang Long (Sapawi) = Nurain Amanie (3 tahun)
Abang Jan (Iezal) + Kak Anne (Norizan) = Irdiena Alia (3 tahun), Aqiel Ilham (1 tahun)
Arwah Kak Da (Suhieda) + Abang Aswad = Nur Athirah (2 tahun)

hm... kalau tak, dah tambah seorang lagi, adik kepada athirah. pergi bersama ibunya semasa masih dalam kandungan (Arwah Kak Da) awal tahun ni... Al-Fatihah.

ini pic favourite, curi dari facebook kak anne. actually 2,2 pictures ni dari facebook kak anne. hehe... thank you ye kak anne! sangat2 shomel kan ini kakak dan adik. oooo... kakak diena sudah besar. bisa menggendong adik aqiel sudah!







p/s (i) : hm... i don't think the assumption is right if it is for me... oh happy day! LBS tak sehebat di canang.

p/s (ii) : nak pergi wedding As tapi gerek balik ke tak ni? nak pergi dengan sape ni? jiha? yuyu?






07062010 ~ 10.47pm
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

Anonymous said...

diena : pegang kuat2..akak nk rempit ni
aqiel : alah, xlaju mane pon..
hehehe..
cute

yanna yazed said...

diena : adik nak pergi mane? kakak bwk adik jln2.

aqiel : mne2 lah... laju sikit... laju sikit... weee...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com