we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, June 6, 2010

Chocolate Festival~

semalam (5jun2010), cikna sampai around 2pm. nak dekat sampai tu dia call suruh siap2 nak pergi Malaysia Chocolate Carnival. huhu... choc! siapa tak seronok kan. so kejut boy, siap2 dan menderu ke DCM (danga city mall). macam jakun sikit sebab dah bertahun tak pergi sana. previously known as BestWorld.

punyalah aku letak harapan supaya banyak tester di agihkan di sekitar expo tu. hehe... tapi takde. tester yang ada pun ciput2 aje. ada lah yang unik2. yang gambar2 pun boleh buat. ada choc gambar kahwin siti+Datuk K. ada msg choc. then ada biskut2. then ada fancy cookies and choc. but, nice tapi entah... bukan tak support keluaran malaysia. but the taste is not so nice. he... sorry to all the participants. plus, ada yang campur buah tempatan. yes, it's unique and a good effort. but i think, coklat pisang... eh, entahlah... judge yourselves.


bawah ni adalah gambar kosmetik berasaskan buah koko. teringin nak rasa gloss dia. hehe... nak kecur je aku kang.


after tu, pusing2 JB kejap. macam still cuak2 jalan dengan cikna. kang tak pasal sesat sampai masuk imigresen lagi kang. dinner at Singapore! hehe... then, menderu pulak ke TIPTOP. sebut je namanya aku dah kecur. tapi malangnya... sampai awal sangat. kedai tak bukak lagi. tapi kedai nyonya dah bukak. so, cikong sejuk 1! dan jangan pikir aku tak dapat makan ikan bakar. kitorang tunggu sampai kedai bukak. hehe...

balik2 nak dekat maghrib, kelam kabut solat then jenguk rumah sebelah jap. preparation anaknya kahwin hari ni. and she's younger than me. ops, tercabar sebentar. next entry aku cerita pasal weddingnya okay. malamnya acara nikah, then aku cabut dengan cikna pergi The Zon and Bazaar JB. letihnya...






p/s (i) : counting until 105 according to plan. your plan. but that number, i like it.

p/s (ii) : ohhhoooiiii... nak dapat kasut baru. mintak2 ada size.







06062010 ~ 3.40pm
rumah aku ~ bilik aku

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com